26 / 07 / 2024

Başkale travertenleri yoğun ilgi görüyor

Başkale travertenleri yoğun ilgi görüyor

Van'’ın Başkale ilçesinde bulunan ve Pamukkale'yi andıran travertenler, kış mevsiminde ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Tavertenler, doğa harikası görüntüsü ve Denizli'deki Pamukkale'ye benzerliğiyle ilgi çekiyor.

Yüzde 20 indirimli iş yeri ve konutlara yoğun talep! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 kentte iş yeri, konut ve otel satışı yapacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli satışa vatandaşlardan yoğun talep var.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Türkiye ihracatta git gide devleşiyor! Teknoloji yoğun üründe yeni başarı

Türkiye'nin ‘teknoloji yoğun ürün’ ihracatı senenin yedi ayında geçen senenin aynı dönemine kıyasla %19,2 artarak 136,5 milyar dolara ulaştı. İşte detaylar…

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Skyland'ın ofislerine yoğun ilgi!

Skyland'in şehrin simge projesi olduğunu söyleyen Eroğlu Holding Başkanı Nurettin Eroğlu, "Pandemide ofis kulelerine yoğun talep geldi" dedi.

Ankara Eserkent Konutları'na yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Eserkent projesinde başvurular devam ediyor. Eserkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konutular için son başvuru tarihi 15 Ocak.

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

Emlak Konut GYO'nun 2020 kampanyasına yoğun talep!

Dün açıklanan Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Hayallerini Erleteme Türkiye" kampanyası yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar başvuru için satış ofislerine akın etti...

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...

1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Uygun fiyatlı gayrimenkul satın almak isteyen alıcılar evlerinden çıkmadan ekran başından 1TL’den başlayan açık artırmalara katılabiliyor. Nisan ayından bu yana her hafta Salı günü gerçekleştirilen uygulamada özellikle tarıma elverişli arazilere yoğun ilgi olduğu gözleniyor.

Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıklamada, "Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek" dedi.

Başkale travertenleri yoğun ilgi görüyor Haberi

Başkale travertenleri yoğun ilgi görüyor

Van''ın Başkale ilçesinde bulunan ve Pamukkale'yi andıran travertenler, kış mevsiminde ayrı bir güzelliğe bürünüyor.


İlçeye 35 kilometre uzaklıktaki Dereiçi Mahallesi'nde bulunan travertenler, doğa harikası görüntüsü ve Denizli'deki Pamukkale'ye benzerliğiyle ilgi çekiyor.


Çözüm sürecinin başlamasıyla yaz döneminde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği travertenler, kış mevsiminde de bir bölümü buzla kaplı görüntüsü ve soğuk havanın etkisiyle oluşan buz sarkıtlarıyla özellikle fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor.


Travertenleri görmeye gelen yerli ve yabancı turistlere rehberlik yapan vatandaşlar, ulaşım sıkıntısının giderilmesi ve yapılacak tanıtım çalışmaları ile daha fazla ziyaretçi ağırlayacaklarını belirtiyor.


Dereiçi Mahallesi'nde yaşayan Fırat Yalçın, Denizli'deki Pamukkale'ye benzerliğiyle ilgi çeken travertenlerin görülmesi gereken yerlerden biri olduğunu belirtti.


Yalçın, özellikle yaz mevsiminde yoğun ilgi gören travertenlerin, kışın da kar örtüsü altında bambaşka bir görüntüye büründüğünü bildirerek, "Özelikle bir tarafı soğuktan buz tutuyor...