30 / 04 / 2024

Yüzde 20 indirimli iş yeri ve konutlara yoğun talep! 

Yüzde 20 indirimli iş yeri ve konutlara yoğun talep! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 kentte iş yeri, konut ve otel satışı yapacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli satışa vatandaşlardan yoğun talep var.



Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 Aralık tarihinde 4 ilde gayrimenkul satışı yapacağını ilan etti.  Satışa sunacağı Samsun'daki 41 konut ve Ankara'daki 68 iş yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da 68 iş yerini, Konya'da 24 konutu, Diyarbakır'da 1 otel ile 2 iş yerini, Samsun'da 41 konutu ve 13 iş yerini 7 Aralık günü saat 10.30'da açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 Aralık tarihinde 4 ilde gayrimenkul satışı yapacağını ilan etti.  Satışa sunacağı Samsun'daki 41 konut ve Ankara'daki 68 iş yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'daki toplam 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel için  Ankara  The Green Park Otel ve İstanbul  TOKİ  Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek. Gerçekleştirilecek açık artırmaya internet üzerinden de teklif verilebilecek. 

Yüzde 20 indirimli iş yeri ve konutlara yoğun talep! 

Bakanlık, iş yerlerini, konutları ve oteli KDV'den muaf olarak satışa sunarken kanuni faizin uygulanacağı satışlarda tutarın yüzde 25'i peşin, kalan tutar ise 60 ay vadeyle ödenecek. Peşin ödemelerde vatandaşlara yüzde 20 indirim avantajı da sunulacak.

YÜZDE 25 PEŞİN, 60 AY VADE FIRSATI

Miilyet'in haberine göre kampanyada Ankara İtfaiye Çarşısı'ndan ofis almak istediğini söyleyen Murat Bilge, "950 bin TL gibi bir rakamdan başlıyor fiyatlar, ki yani piyasa şartlarına göre gayet iyi. Bunda da peşin alımda yüzde 25 ya da yüzde 20 indirim veya yüzde 25’ini peşin verirsek 60 ay vade, KDV muafiyeti gibi çok cazip teklifler var" dedi.

Değerlendirmek için geldiğini ve ofisleri beğendiğini belirten Bilge, Lokasyon çok güzel, metro hemen ayağımızda. Otobüs, dolmuş güzergahı yanından geçiyor. Samsun yolu üzerinde, ulaşım çok kolay. Çok merkezi bir yer. Ben çok beğendim açıkçası. Bakalım şartlarımız uygun olursa buradan bir ofis almak istiyorum" dedi.

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Benzin ve motorine ÖTV zammı geliyor! Fiyatlar 10 liraya kadar artacak! Son dakika şoku!


Geri Dön