05 / 05 / 2024

başkan topbaş adli yıl açılış töreni

başkan topbaş adli yıl açılış töreni

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çağlayan Adliye Sarayı’nda düzenlenen 2014 - 2015 Adli Yıl Açılış Kokteyli’ne katıldı.

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Mevlüt Uysal!

Kadir Topbaş'ın istifasından sonra boşalan İBB başkanlık koltuğuna kimin geleceği merak konusu. AK Parti başkan adayının Mevlüt Uysal olduğunu açıkladı.

İBB'nin yeni başkanı bugün belli oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 22 Eylül'de görevi bırakmasının ardından yeni belediye başkanı seçimi bugün yapılacak.

İstanbul'un yeni başkanı bugün belli olacak!

22 Eylül'de görevi bırakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ardında yeni belediye başkanı seçimi bugün gerçekleşecek.

İBB'nin yeni başkanı Mevlüt Uysal mı olacak?

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrasında boşalan koltuğa Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın oturacağı konuşuluyor.

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş istifası sonrasında başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin açıklama yaptı. İşte Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması...

İBB'nin yeni başkanı 28 Eylül'de seçilecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 28 Eylül'de seçim yapılacağını bildirdi.

İBB Başkanı Kadir Topbaş istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş istifa etti. Topbaş, "Özellikle ifade etmek isterim ki hata ile ihanet, birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet edenler asla affedilemez. Asla affetme duygusunu gösteremeyiz"" dedi.

Başkan Topbaş'tan Bahçelievler'e duble metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler'de Yüzme Havuzu ve spor kompleksinin temel atma töreninde konuştu. Topbaş, Bahçelievler için duble metro müjdesi verdi..

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kenya'da!

Birleşmiş Milletler Yerel Yönetimler Danışma Kurulu (UNACLA) Başkanlığı görevini de sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, organizasyonun Kenya’da yapılan toplantılarına katıldı. İşte toplantının gündemi...

Başkan Topbaş’tan gündeme dair önemli açıklamalar!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro İnşaatı’nda incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarının İstanbul gündemiyle ilgili sorularını cevaplandırdı. İşte Başkan Topbaş’ın gündeme dair önemli açıklamalar

Başkan Topbaş: İstanbul dünyanın en ileri şehirlerinden!

Adana’da düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi’ne katılan Başkan Topbaş, "Yerel yöneticinin bir iş adamı gibi düşünerek, kendi kaynaklarını kendisi oluşturacak fırsatları ortaya koyması lazım. Biz, İstanbul olarak bunu yapmaktayız” dedi.

Başkan Topbaş CityLab Zirvesi’ne katıldı!

Başkan Topbaş CityLab Zirvesi’ne katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş New York’taki İklim Zirvesi’nin ardından CityLab Zirvesi için geçtiği Los Angeles’ta bir dizi temaslarda bulundu.

başkan topbaş adli yıl açılış töreni Haberi

başkan topbaş adli yıl açılış töreni


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çağlayan Adliye Sarayı’nda düzenlenen 2014-2015 Adli Yıl Açılış Kokteyli’ne katıldı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’nun ev sahipliği yaptığı törene hakim ve savcıların yanı sıra İstanbul’daki askeri ve mülki erkan da katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Hadi Salihoğlu, adli yılın hayırlı olmasını diledi. Salihoğlu, daha sonra Kadir Topbaş ve Hüseyin Avni Mutlu ile açılış pastasını...