26 / 07 / 2024

başkan yapı inşaat trend park

başkan yapı inşaat trend park

Tek blok halinde yükselen Trend Park projesinde lansmana özel metrekare birim fiyatı 2 bin 250 TL olarak belirlendi. Projede teslimler Aralık 2013'te gerçekleşecek...

Trend Park Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 250 TL'ye!

Esenyurt Trend Park Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 70 metrekareden başlıyor...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye ile Uğur Başcı tarafından kuruldu. 

başkan yapı inşaat trend park Haberi

başkan yapı inşaat trend park

Esenyurt'ta 4 bin 850 metrekarelik alan üzerinde yükselen Trend Park projesi, Erdoğanlar İnşaat ile Başkan Yapı İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.


V şeklinde tek blok halinde yükselen Trend Park projesinde 140 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


Trend Park Esenyurt'ta lansmana özel 10 daire için metrekaresi 2 bin 250 TL'den satılıyor. Projede ayrıca yüzde 30 peşinat ödendiğinde, kalan tutar kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor.


Trend Park Evleri'nde yer alan 1+1 daireler 70 metrekare ile 90 metrekare arasında, 2+1 daireler 100 metrekare ile 122 metrekare arasında ve 3+1 daireler ise 155 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Esenyurt Trend Park'ın inşaatı 2012 yılının Ekim ayında başladı, teslimleri ise 2013 yılının Aralık ayında yapılacak.


Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, No78/1 Esenyurt/İstanbul

0212...