29 / 04 / 2024

başkbakan İnşaat Sektörü Zirvesi

başkbakan İnşaat Sektörü Zirvesi

İnşaat sektörünü temsil eden dernek ve birliklerin katıldığı zirveye yaklaşık 250 inşaat sektörü temsilcisi katıldı.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi! Fiyatlar şişmeye başladı! Müteahhitler isyanda! Güncel demir fiyatları

Geçtiğimiz haftalarda art arda gelen indirimin ardından demir fiyatları yeni haftaya zamla başladı. İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 25 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hüseyin Hakan tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Taha Yaseen A. Alfarooqı tarafından kuruldu.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

başkbakan İnşaat Sektörü Zirvesi Haberi

başkbakan İnşaat Sektörü Zirvesi

TÜRKİYE Müteahhitler Birliği (TMB), Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) gibi inşaat sektörünü temsil eden dernek ve birliklerin katıldığı zirveye yaklaşık 250 inşaat sektörü temsilcisi katıldı. Dün gerçekleşen ve 5.5 saat süren toplantıda sektör temsilcileri kamudan beklentilerini anlattı. İnşaat sektörü için ilk kez bu kadar kapsamlı bir toplantı yapıldığım belirten inşaat patronları, Başbakan ve bakanların katüdığı toplantıdan mutlu ayrıldı. 

Damga vergisi, tapu harcı ve KDV konusunda destek beklediklerini belirten sektör temsücüeri Yeni Tüketici Kanunu'nda da değişiklikler talep etti. Başbakan ve bakanlar tüm talepleri dinledi, not aldı. Önümüzdeki günlerde sektörün en çok şikayet ettiği dolaylı vergiler konusunda düzenleme yapılması...