01 / 05 / 2024

Başkentgaz abone

Başkentgaz abone

Başkentgaz, Sincan, Etimesgut, Mamak ve de Gölbaşı’ndaki yeni abone merkezlerini devreye soktu. Bundan böyle vatandaşların abonelik işlemleri için Maltepe Merkez Binası’na gitmesine de gerek kalmayacak.

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Pursaklar'da 1 kilometre kaçak hat çekmişler!

Pursaklar’da inşaatı basan Başkentgaz ekipleri, bir kilometrelik kaçak doğalgaz hattı buldu. Hat işlevsiz hale getirien yetkililer, “Hiç bir önlem alınmadan çekilen bu hat felakete neden olabilirdi ve ilçenin büyük bir bölümü bundan etkilenebilirdi” dedi.

Ankara Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'nün kampüsü boşaltılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'ne ait 37 dönümlük kampusun Başkentgaz tarafından 2 yıl sürüyle bedelsiz kullanılması ve bu süre sonunda alanı boşaltması kararı alındı.

Doğalgaz abone bağlantı bedelleri 2016!

Doğalgaz abone bağlantı bedelleri, Doğalgaz Piyasası Mevzuatları çerçevesinde belirleniyor ve bir defaya mahsus olmak ve iade edilememek üzere tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abone bağlantı bedelleri 2016 ne kadar?

Başkentgaz 7/24 hizmete geçiyor!

Başkentgaz, abonelerin gaz ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yeni yılda kiosk modelini hayata geçirecek. Bu sisten sayesinde Ankaralılar, günün 24 saati fatura ödeyip, gaz alabilecek. İşte ayrıntılar...

Başkentgaz'dan kartlı sayaca 16 bin TL fatura!

Başkentgaz, kartlı sayaç kullanan Meşrutiyet Caddesi’ndeki Sefer Apartmanı’na 16 bin TL’lik fatura yazdı. Faturayı gören apartman yönetimi, “Kartlı sistemde nasıl borç olabilir” diye tepki gösterdi.

Ankara'da gizemli koku korkuttu!

Sincan, Kazan, Etimesgut, Eryaman ve Batıkent sakinleri dün sabah güne doğalgaza benzettikleri yoğun bir kokuyla uyandı. Başkentgaz kokunun çevredeki fabrikalardan kaynaklandığını öne sürdü. İşte ayrıntılar...

Başkentgaz’ın binası harabeye döndü!

Başkentgaz tarafından yıllarca Genel Müdürlük binası olarak kullanılan ve geçen yıl şirketin taşınmasıyla terk edilen Abonelik İşleri ve Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü binası, kimsesizlerin evi oldu.

EPDK, Boğaziçi Elektrik için işlem başlattı!

CLK Boğaziçi Elektrik, 2 yıl önce bazı daha düşük tarife uygulanan sanayi abonelerini, bilgi vermeden yüksek tarifeli ticarethane abone grubuna dönüştürdü. EPDK şirket hakkında işlem başlattı

Doğalgaz abone bağlantı bedeli ne kadar?

Yeni mesken veya işyerine taşınmanız durumunda gayrimenkule yaptıracağınız abonelikler arasında doğalgaz da bulunuyor. Peki, doğalgaz aboneliği nasıl alınır? 2015 yılı doğalgaz abone bağlantı bedeli ne kadar?

Doğalgaz abone bağlantı bedeli nedir?

Doğalgaz tarifeleri 4646 sayılı Doğalgaz Piyasası Kanunu ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) bu kanuna dayanarak yürürlüğe koyduğu Kurul Kararları çerçevesinde belirlenir. Peki, doğalgaz abone bağlantı bedeli nedir?

Melih Gökçek'ten Başkentgaz'a sert eleştiri!

Katıldığı televizyon programında Ankara gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, asfalt katılım bedelinin kaldırılmasının gündemde olduğunu söyledi. Melih Gökçek, Başkentgaz'ı da eleştirdi...

Başkentgaz abone Haberi

Başkentgaz abone

Abone sayısı her geçen gün artan Başkentgaz, Ankaralıların doğalgaz ile ilgili işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yeniliklere devam ediyor. Başkentgaz, Sincan, Etimesgut, Mamak ve Gölbaşı’ndaki abone merkezlerinde yaptığı düzenlemelerle abonelik işlemlerinin de yapılabilmesinin önünü açtı. Yeni abone noktalarının açılmasıyla vatandaşların doğalgaz ile ilgili ihtiyaçlarını kendilerine en yakın yerde karşılaması sağlanırken bir yandan da Maltepe Merkez’deki yoğunluk azaltılıyor.


Başkentgaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ebubekir Özbek, “Eskiden sadece Merkezde yapılabilen işlemleri diğer şubelere yayarak, evleri merkezden uzak olan Ankaralıların bulunduğu ilçelerde işlemlerini halledebilmeleri için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Bu kapsamda tüm işlemlerin şubelerimizde de yapılabilmesi için mevcut şubelerin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, personel istihdamı ve eğitimi konusunda çalışmalarımız sürüyor.” dedi.


Başkentgaz’ın, Maltepe Merkez Binası’nın yanı sıra, yeni açılan Sincan, Etimesgut, Mamak ve Gölbaşı abone merkezleri...