07 / 07 / 2024

başkentgaz satış fiyatı

başkentgaz satış fiyatı

Sayıştay, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı..

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 27,70 TL ile yeni rekora imza atan dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. 9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı...

Euro 29 TL'yi geçti! 30 Eylül Cumartesi euro/TL ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı...

Döviz kurlarında hareketlilik hafta sonunun ilk gününde de devam ediyor. Dolar güne 27,42 TL'den başlarken, euro 29 TL'yi geçti. İşte 30 Eylül 2023 euro alış satış fiyatı...

Euro 29 TL'yi aştı! 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı 

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,2 artışla günü 26,93 liradan kapatmasının ardından bugün açılışta 26,94 TL seviyesinden işlem görüyor. Haftaya 28,79 liradan başlayan euro/TL ise bugün 29 lirayı aştı. 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

FED faizi artırdı dolar düştü! İşte son dakika dolar alış satış fiyatı...

Türkiye'de merakla takip edilen dolar kuru ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararından sonra hafifte olsa düşmeye başladı. Peki, Dolar/TL kuru alış-satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Döviz kurları seçimlerin ardından değer kaybeden Türk Lirası karşısında yükselmeye devam ediyor. Dolar güne 26,06 TL'den başlarken euro/TL bugün ne kadar?  5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

TOGG Suv'un satış fiyatı belli oldu! İşte kendi sınıfında rakip karşılaştırması!

Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. T10X'in uzun menzilli versiyonun satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

Dacia Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta! 7 kişilik yeni model! 21 Kasım 2022 fiyat listesi! 

Dacia'nın her zaman maceraya hazır yaşam tarzını temsil eden yeni 7 kişilik yeni modeli Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta. En ucuz Dacia Jogger kaç lira? İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Nissan Ariya’nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu! İşte Türkiye'ye geleceği tarih!

İki yıl önce tanıtımı yapılan ancak bir türlü yollara çıkamayan Nissan Ariya'nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu. Buna göre Tesla Model Y'nin rakibi olması beklenen elektrikli SUV, 44 bin dolardan (822 bin 696 Türk Lirası) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

başkentgaz satış fiyatı Haberi

başkentgaz satış fiyatı


SAYIŞTAY, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı. Başkentgaz’ın özelleştirilmesi ihalesi 25 Ocak 2013 tarihinde yapıldı.


Pazarlık görüşmesinde Torunlar Gıda 1 milyar 162 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi. 2011 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ihalelerde toplam 1 milyar 521 milyon dolar teklif gelmişti. Bu ihale daha sonra iptal edilmişti. Torunlar Gıda’nın aldığı ihale iki yıl önce yapılan ihaleye göre 359 milyon dolar daha az bedelle sonuçlanmıştı. Sayıştay, 2013 yılının ilk 5 aylık dönemine ilişkin hazırladığı raporunda bu ihale ile ilgili gelişmeleri hatırlattıktan sonra ayrıca dikkate alınmayan bazı noktalara raporunda yer verdi.


İlk...