28 / 04 / 2024

Euro 29 TL'yi geçti! 30 Eylül Cumartesi euro/TL ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı...

Euro 29 TL'yi geçti! 30 Eylül Cumartesi euro/TL ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı...

Döviz kurlarında hareketlilik hafta sonunun ilk gününde de devam ediyor. Dolar güne 27,42 TL'den başlarken, euro 29 TL'yi geçti. İşte 30 Eylül 2023 euro alış satış fiyatı...



Euro/TL kuru dün yüzde 1,5'lük yükselişle 29 lirayı geçti. Euro/TL, Çarşamba gününü 28,58 TL seviyesinde tamamladıktan sonra perşembe günü yüzde 1,48'lik yükselişle 29 liraya ulaştı. Euro/TL en son 30 Ağustos tarihinde 29 lira seviyesini aşmıştı. Euro bugün de 29 liranın üzerinde işlem görüyor.

EURO 29 TL'Yİ GEÇTİ!

Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? 30 Eylül 2023 euro kaç lira? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Euro/TL kuru alış fiyatı bugün 28,86 lira, satış fiyatı ise 29,006 liradan işelm görüyor. Euro doalr paritesi ise 1,0578 bandında hareket ediyor.

Dolar kuru ise yüzde 0,79'luk değerlenme ile 27,42 TL'den işlem görüyor.

Euro 29 TL yi geçti! 30 Eylül Cumartesi euro/TL ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı...
AVRUPA MERKEZ BANKASI BAŞKANI LAGARDE'DEN KRİTİK AÇIKLAMA GELDİ!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'den enerji krizi hakkında önemli açıklamalar geldi. Geçen sene yaşanan enerji krizinin, fiyat dalgalanmalarına karşı ne kadar savunmasız olduklarını ortaya koyulduğunu vurgulayan Lagerde ve "Enerji dönüşümünü ertelemek faturayı daha da artıracaktır" dedi.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, temiz enerji dönüşümünü ertelemenin ödemek zorunda kalınacak bedeli daha da artıracağını söyledi.

Hızlı şekilde değişen enerji fiyatlarının ve enerji piyasalarındaki kalıcı değişimlerin enflasyon dinamikleri üzerinde önemli etkileri olabileceğine işaret eden Lagarde, düzenli biçimde gerçekleşecek temiz enerji dönüşümünün herkesin faydasına olduğunu vurgusunu yaptı.

Sorunsuz bir enerji dönüşümünde yükün adil bir şekilde paylaşılması gerektiğine vurgu yapan Lagarde, Euro Bölgesi ülkelerinde yüksek enerji fiyatlarını sınırlamak ve gelirleri desteklemek için alınan mali önlemlerin toplam enflasyonun kontrol altına alınmasına ve eşitsizliğin azaltılmasına katkı sağladığını belirtti. 

 

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön