03 / 05 / 2024

Başkentray projesi 2016

Başkentray projesi 2016

Ankara Başkentray Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yayalar ve esnaf çalışmalardan olumsuz etkilendi. Ankara, Sincan-Kayaş Banliyö hattını metro standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Başkentray Projesi kapsamında çalışmalar yaklaşık bir aydır sürüyor.

Başkentray projesi bugün başlıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü'nden, Ankara'da Sincan- Kayaş aksında hizmet veren ve banliyö işletmeciliğini daha konforlu, güvenli hale getirecek olan Başkentray Projesi'nin bugün başlayacağı bildirildi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

Başakport projesi nerede? Başakport fiyat listesi 2022!

Başakport projesi nerede sorusunun yanıtı ve Başakport fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Başakport projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Başkentray 18.4 kilometre uzatılacak!

Ankara’daki Başkentray, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vesilesiyle Akçaören’e kadar uzatılacak. Başkentray’a Akçaören dahil olmak üzere üç durak talebinde bulunuldu…

10 soruda Başkentray!

Başkentray bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katılımıyla Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen tören ile açıldı...

Başkentray seferleri ilk etapta 15 dakikada bir olacak!

Başkentray Açılış Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk etapta 15 dakikada bir olacak trenlerin hareket aralığı gerekirse 5 dakikada bire kadar indirilecek" dedi. 

Başkentray 1 milyar 227 milyona mal oldu!

Başkentray'ın 1 milyar 227 milyon liraya mal olduğunu ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, proje için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Devlet Demiryolları'nın gece gündüz çalıştığını söyledi...

Başkentray 24 Nisan'a kadar ücretsiz olacak!

Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni'ne  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan katılım gösterdi.

Başkentray hizmete açıldı!

Başkentray Projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan'ın katıldığı tören ile hizmete açıldı.

Başkentray 12 Nisan'da hizmete açılıyor!

Başkentray, 12 Nisan'da hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete açılacak Başkentray ile Kayaş-Sincan arası seyahat süresi 59 dakikadan 49 dakikaya inecek...

Başkentray'da test sürüşü başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "16-17 Nisan gibi Başkentray'ı Ankaralıların hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Başkentray projesi 2016 Haberi

Başkentray projesi 2016

Ankara Başkentray Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yayalar ve esnaf çalışmalardan olumsuz etkilendi. Yaklaşık bir aylık bir çalışma ile işlerinin olumsuz etkilendiğini belirten esnaf, "Umutla buranın yapılmasını, insan sirkülasyonunun yeniden artmasını ve işlerimizi olumlu etkilemesini bekliyoruz" dedi. 


Ankara, Sincan-Kayaş Banliyö hattını metro standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Başkentray Projesi kapsamında çalışmalar yaklaşık bir aydır sürüyor. Çalışmalar kapsamında kullanıma kapanan banliyö hattında tüm alt üst geçitler kadırılarak yeniden yapılmaya başlandı. Çalışma bölgelerinde bulunan esnaf, gürültü, toz ve durakların kullanıma kapanmasından dolayı müşterinin azalmasından şikayetçi olurken, yayalar ise çalışmaların kaldırıma taşması ve kaldırımların kullanılamaz hale gelmesinden olumsuz etkilendi. 


Çalışmalar esnasında ortaya çıkan toz ve gürültüye değinen Yenişehir Tren Durağı çevresindeki esnal, çalışmaların müşterilerinde bir azalmaya yol açtığını belirtti. Durakların kanpanmasıyla, banliyö hattının kendilerine olan yararının...