19 / 05 / 2024

Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Başkutlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Yunus Mahallesi, Subay Sokak 'ta kuruldu.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kişi tarafından kuruldu. 

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Kutluğ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kutluğ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kutluğ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Özmen Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmen Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Özmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Başkutlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Yunus Mahallesi, Subay Sokak'ta kuruldu. 


Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat - Taahhüt 1. Şirket her türlü inşaat taahhüt işlemleri yapar. 2.  Her türlü havuz inşaatı ve istimlak duvarları yapmak. 3. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel inşaatlar yapmak. 4.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların, inşaat işleri, park ve bahçe düzenlemeleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar idare binaları  gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demiryolları,...