29 / 04 / 2024

Basri Akyıldız açıklamaları

Basri Akyıldız açıklamaları

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Bursa'da bina stokunun büyük kısmının kaçak yapılardan oluştuğunu, kentsel dönüşümle birlikte hareketlenecek inşaat sektörünün 2015 yılında büyüyeceğini söyledi.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem! 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın

Yeni yıla girmeye çok az bir zaman kala Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın...

Emekli maaşlarında bu kez 9 şiddetinde deprem! Maaş hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı!

Emekli maaşlarında bu kez resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Son zamanlarda gündemden düşmeyen emekli maaşı hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı... Hemen siz de bir bakın...

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Kritik dolar yorumu! FED üyesi öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı! Doların sırrı resmen çözüldü

St Louis Fed Başkanı Bullard'tan kritik dolar yorumu geldi. FED üyesi dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı herkesin ağzı açık kaldı. Doların sırrı resmen çözüldü.  

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Basri Akyıldız açıklamaları Haberi

Basri Akyıldız açıklamaları


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Bursa'da bina stokunun büyük kısmının çarpık ve kaçak yapılardan oluştuğunu, kentsel dönüşümle birlikte hareketlenecek inşaat sektörünün 2015 yılında büyüyeceğini söyledi. 

Akyıldız, yaptığı açıklamada, "2014 yılında birçok unsurdan dolayı inşaat ve konut sektöründe yavaşlama ve hızlanmalar oldu. 

Bilhassa 2014 yılının ilk yarısında imar yönetmeliğinde değişiklik oldu. Bu sebeple 2014 yılının ilk 6 ayında inşaat ve konut sektöründe hızlanma oldu. Yönetmelikte yapılan değişiklik sebebiyle de 2014 yılının ikinci 6 ayında ilk yarıya göre yavaşlama söz konusu oldu. Her ne kadar bunlar büyüme hızında etkili olsa da, 2015 yılında inşaat ve konut sektöründe büyümenin devam edeceği kanaatindeyiz" dedi. 2015 yılında inşaat ve konut sektörünün büyümesinde kentsel dönüşümün etkili olacağına işaret eden Akyıldız, 'Ancak biz kentsel...