07 / 07 / 2024

Basri Karslıoğlu chp

Basri Karslıoğlu chp

CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu kimdir? Basri Karslıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu'nun biyografisi bu haberde...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni binasında imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde kaçak tadilat yaptığı iddia edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Saraçoğlu'na sahip çıkıyorum!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara’nın merkezinde yer alan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca restorasyonuna başlanılan tarihi Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Kılıçdaroğlu, 10 yıl yaşadığı Saraçoğlu Mahallesi'ne sahip çıktığını söyledi.

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi!

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul projesi kapsamında askıda bulunan planlara ilişkin itiraz dilekçesi verdi. Kaftancıoğlu, 16 milyon İstanbullu ile birlikte dayanışma içerisinde mücadele edeceklerini belirtti.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros liman projesine tepki! 

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, "Saros Körfezi'nin yok edilmesine izin vermeyeceğiz" diyerek, Saros Körfezine yapılması planlanan FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi'ne tepki gösterdi...

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki! 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul için dün yapılan ilk ihaleye ilişkin, "İstanbul’un İstanbulluların Kanal İstanbul’a değil, Sahra Hastanelerine, evde kalabilecek ekonomik koşullarının oluşturulmasına ihtiyacı var" dedi...

Canan Kaftancıoğlu kiracısından 2 ay para almayacak!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kiracısından iki ay boyunca para almayacağını açıkladı. Kaftancıoğlu, "Birbirimizi ekonomik olarak da koruyacak ve çözümü yine birlikte bulacağız" diye konuştu.

Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesini teslim etti!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçesini bugün Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti...

Canan Kaftancıoğlu'ndan İstanbul Boğaz'ı tasarısına dair açıklama!

CHP İstanbul İl Başkanı ve İstanbul Kent Hakları İzleme Kurulu Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı İstanbul Boğazı yetkilerinin devriyle ilgili tasarı için, "Tüm hukuki yollara başvurulacak” dedi...

Basri Karslıoğlu chp Haberi

Basri Karslıoğlu chp

Basri Karslıoğlu kimdir?

CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu kimdir? Basri Karslıoğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1 Temmuz 1950’de Akçakoca Kurukavak Köyünde doğdum. İlkokulu Kurukavak İlkokulunda, Ortaokulu Düzce Ortaokulunda okudum. Lise eğitimini Düzce Lisesinde tamamladım. 1974’de Nişantaşı Eczacılık Yüksek Okulunu Bitirdim. 


Konuralp Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Düzce Devlet Hastanesinde Eczacılık yaptım. 2000 yılında emekli oldum ve Derman Eczanesi’ni açtım. Halen eczacı olarak çalışmaktayım. Çeşitli derneklerde yöneticilik yaptım. 2010 yılında CHP İl Başkanlığına seçildim. 2014 yılında Düzce Belediye Başkan adayı oldum.

Gün Eczanesi sahibi Emine Ayfer Karslıoğlu ile 1977 yılında evlendim. Biri doktor diğeri sosyolog 2 kızım var uzun yıllardır gönül verdiğim Düzce’me hizmete ve hiçbir ekonomik kaygı gütmeden adaylığımı koyduğum Belediye Başkanlığı görevine...