15 / 05 / 2024

Basri Kurt emekli toki

Basri Kurt emekli toki

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Asarcık ilçesini ziyaret etti. Kurt, "TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarla konut sahibi yapacağız" dedi.

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Meclis üyesi son kulisleri açıkladı! Emekli maaşında flaş gelişme!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Doçent Doktor Resul Kurt, emekli maaş zammı ile ilgili gündemde yer alan son bilgileri paylaştı. İşte detaylar...

Emekliler dikkat! Kök maaşlara düzenleme sinyali! Maaşlar kademeli mi artacak? Ak Parti'den son dakika açıklaması! 

AK Parti milletvekili ve sosyal güvenlik uzmanı Kurt emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Herkesin merak ettiği soruların cevabı geldi! Emekli maaşlarında kritik detay 

AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt, Ekonomim gazetesindeki köşe yazında, hangi tarihte emekli olmanın avantajlı olacağını yazdı. ve EYT'de dahil olmak üzere bir çok soruya cevap verdi.

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi Temmuz'da tamamlanacak!

Toybelen'de inşa edilen Keresteciler Sanayi Sitesi ile ilgili S.S. Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 'Sanayi sitesindeki sorunların çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız' diye konuştu.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ emekli başvuru bedeli!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatların konutların ihalesi yapıldıktan sonra netleşmesi planlanıyor. Peki Erzincan Yoğurtlu TOKİ emekli başvuru bedeli ne kadar?

Elazığ Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru tarihi!

Elazığ Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru tarihi belli oldu. Kura yöntemiyle 280 adet konutun satışa sunulduğu projede yüzde 12 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli olarak 500 TL ödeniyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 1.200 tane daire satışa çıkarılıyor.

TOKİ Amasya Merzifon Emekli Konutları!

TOKİ Amasya Merzifon Emekli Konutları 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 240 aya varan vade imkanı sunan projede başvuru ücreti olarak 500 TL alınıyor.

Afyon Merkez TOKİ emekli başvuruları 2015!

TOKİ Afyon Merkez'de toplam 300 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinde kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte Afyon Merkez TOKİ emekli başvuruları 2015 detayları...

Şanlıurfa Akabe TOKİ Emekli Konutları başvuru ücreti!

Şanlıurfa Akabe TOKİ Emekli Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 180 aydan 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle'de emekliye özel 184 konut satılıyor. Projede başvuru ücreti olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları ne zaman?

Konya Meram TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi!

Konya Meram TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap emekli başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. Kura çekiliş tarihi 11 Ocak 2016 olarak belirlenen projede toplamda 30 adet konut satışa çıkarılıyor.

Basri Kurt emekli toki Haberi

Basri Kurt emekli toki

AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Asarcık ilçesini ziyaret etti. 


Tek başına iktidar için Asarcıklı hemşehrilerinin desteklerini isteyen Kurt, yoğun ilgi gördü. AK Parti'nin seçim beyannamesindeki taahhütlerinden de bahseden Kurt, AK Parti'nin her zaman emeklilerin yanında olduğunu ve emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalar yaptığını söyledi. Kurt, "TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarla konut sahibi yapacağız. Bu çerçevede emeklilerimize 240 taksit şeklinde aylık 250 TL bedel mukabilinde konut sahibi olma imkanı sağlıyoruz. Emeklilerimizi hiç bir zaman enflasyona ezdirmedik. Emekli aylıklarını emeklilerimize evinde ödemeye başladık. 


Emeklilerimizin banka kuyruklarında çile çekmelerine son verdik. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte emeklilerimizin gelir seviyesini alacağımız tedbirlerle yükseltmeye devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu. 


Gazete...