15 / 05 / 2024

Basri Kurt toki çalışmaları

Basri Kurt toki çalışmaları

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Asarcık ilçesini ziyaret etti. Kurt, "TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarla konut sahibi yapacağız" dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda KİPTAŞ'ın 4,5 yılda 2 bin 95 yeni konut ürettiğini açıkladı. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi Temmuz'da tamamlanacak!

Toybelen'de inşa edilen Keresteciler Sanayi Sitesi ile ilgili S.S. Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 'Sanayi sitesindeki sorunların çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız' diye konuştu.

Basri Kurt: TOKİ eliyle emeklileri ev sahibi yapacağız!

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Asarcık ilçesini ziyaret etti. Kurt, "TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarla konut sahibi yapacağız" dedi.

Samsun'da engelli yaşam merkezleri kurulacak!

AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Engellilerin bilgi ve iletişim teknolojilerine erişim imkanlarını artıracağız. Görme ve ortopedik engelliler başta olmak üzere ihtiyaç sahipleri için gerekli yazılım ve donanımı teşvik edeceğiz. " dedi.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri başvuruları bugün başlıyor. Dairelerin fiyatı 129 bin 904 TL olarak belirlenen projede 3+1 olarak tasarlanan 2 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'de 2 adet konut satıyor!

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'de 2 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuyor. Başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak olan projede dairelerin fiyatı 129 bin 904 TL olarak belirlendi.

Kazım Kurt, Karapınar'da TOKİ vatandaşlarıyla bir araya geldi!

Karapınar Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarına giden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kurt; "Biz ikinci etapta bu sorunların olmaması için TOKİ'yle görüşüyoruz. " dedi.

TOKİ Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. Projenin konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi teslimleri yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri yarın gerçekleşecek. Projenin konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi 30 Ekim'de teslim edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri 30 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek. Konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

Toki konutları sahiplerine teslim edildi!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik ve idari personeli için Toki iş birliğiyle yaptırılan 192 konut, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Konut sahibi ailelere anahtarlarını teslim etti.

Basri Kurt toki çalışmaları Haberi

Basri Kurt toki çalışmaları

AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Asarcık ilçesini ziyaret etti. 


Tek başına iktidar için Asarcıklı hemşehrilerinin desteklerini isteyen Kurt, yoğun ilgi gördü. AK Parti'nin seçim beyannamesindeki taahhütlerinden de bahseden Kurt, AK Parti'nin her zaman emeklilerin yanında olduğunu ve emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalar yaptığını söyledi. Kurt, "TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarla konut sahibi yapacağız. Bu çerçevede emeklilerimize 240 taksit şeklinde aylık 250 TL bedel mukabilinde konut sahibi olma imkanı sağlıyoruz. Emeklilerimizi hiç bir zaman enflasyona ezdirmedik. Emekli aylıklarını emeklilerimize evinde ödemeye başladık. 


Emeklilerimizin banka kuyruklarında çile çekmelerine son verdik. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte emeklilerimizin gelir seviyesini alacağımız tedbirlerle yükseltmeye devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu. 


Gazete...