29 / 04 / 2024

Başyapıt Dragos Başyazıcı Grubu

Başyapıt Dragos Başyazıcı Grubu

1953 yılından beri Kayseri’de faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, İstanbul'daki ilk konut projesini hayata geçiriyor. Toplam 32 bin metrekare alanda inşa edilecek Başyapıt Dragos, 70 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

EYT tablosunda önemli değişiklikler yapıldı! 1999-2005 arası sigortalı başlangıcı olanlar için süreç 1 yıl!

Son dönemlerde Türkiye'nin ana gündem maddelerinden biri olan EYT yasası şimdi yeni düzenlemeleri beraberinde getiriyor. 9 Eylül 1999 öncesinde sigortalılık başlangıcı olan bireyler ve bu tarihten önce sigorta başlangıcı yapmış olanlar için emeklilikte yeni bir dönemin kapılarını açtı.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Başyapıt Dragos Başyazıcı Grubu Haberi

Başyapıt Dragos Başyazıcı Grubu

1953 yılından bu yana gıdadan tekstile, perakendeden turizme faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, Kayseri’de gerçekleştirdiği inşaat projelerinde edindiği deneyimleri İstanbul’daki ilk inşaat projesi Başyapıt Dragos ile taçlandırıyor. Butik bir proje olarak tasarlanan ve 70 milyon TL yatırımla hayata geçirilen ‘Başyapıt Dragos’, İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan ‘Maltepe Dragos’ta yükseliyor. Yatırımcısına yüksek kazanç sağlayan, 32 bin metrekare alanda hayata geçirilen proje, müşterilerine yaşamlarını farklılaştıracak ayrıntılar sunuyor.


Her detayında konforu garantileyen ‘Başyapıt Dragos’, 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşuyor. Hem şehrin merkezinde hem de şehrin stresinden uzak kalan butik projede, dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor.


60 yıllık bilgi birikimi ve tecrübenin ardından İstanbul inşaat pazarına yeni projesi Başyapıt Dragos ile giren Başyazıcı Grubu, Başyazıcı Et...