15 / 05 / 2024

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi adresi

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi adresi

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Fetih Caddesi, Kaplanlar İş Merkezi'nde kuruldu.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Şen tarafından kuruldu.

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da İsa Taş tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Aşcı tarafından kuruldu.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi adresi Haberi

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi adresi

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1  milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Fetih Caddesi, Kaplanlar İş Merkezi'nde kuruldu.  


Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkmak ve yapmak, bu kapsamda danışmanlık hizmeti vermek. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,  tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....