04 / 05 / 2024

Batı Otonom nerede

Batı Otonom nerede

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Emlak Konut GYO Batıyakası 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO Batıyakası projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası projesi nerede? İşte Emlak Konut GYO Batıyakası projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede?

Emlak Konut GYO Batıyakası nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Batıyakası nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Collet Avcılar nerede?

Batı Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilen Collet Avcılar projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki, Collet Avcılar nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ankara Koloğlu Batı Park Evleri nerede?

Koloğlu Batı Park Evleri'nde konut alanları 128 metrekareden oluşuyor. Kızılay Meydanı'na 27 kilometre mesafede yer alan Ankara Koloğlu Batı Park Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde detaylı olarak bulunuyor.

Batışehir cadde dükkanları ihalesi nerede?

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Batşehir projesi 121 adet cadde dükkanı ve 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor. Peki Batışehir cadde dükkanları ihalesi nerede?

Batı Otonom nerede Haberi

Batı Otonom nerede

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 33 adet oto galeriye uygun dükkan bulunuyor. 

Teslimlerin Nisan 2022'de gerçekleştirileceği Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projeden dükkan sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödeyerek, kalan yüzde 50'lik kısmını teslimde ödeyebiliyor. 

11 Eylül tarihinde Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından açılışı gerçekleştirilen Batı Otonom’daki dükkanlar ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticaretine dair çıkan son yönetmeliğe uygun olarak tasarlandı.

Projede yönetmelikteki oto galeri olarak seçilen alanın en az 80 metrekare kapalı alanı olması, proje üzerinde yerleşim yerinin olmaması, kat yüksekliklerinin 3 metreden fazla olması gibi detayların hepsine yer verildi.

5 bin metrekare arsa alanı...