27 / 07 / 2024

Batı Residence kira getirisi

Batı Residence kira getirisi

Kırıkkale Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde inşa edilen Batı Residence, alışveriş ve eğlence merkezlerine 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. Batı Residence Me - Ne inşaat tarafından hayata geçiriliyor.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Ankara'da kira fiyatlarına tayin etkisi!

Ankara'da özellikle Dikmen ve Öveçler ile Batıkent bölgelerine tayinlerin artmasıyla ilçede kira fiyatları tavan yaptı. 

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

NG Residence'ta yüzde 30 kira getirisi artışı!

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi yatırımcısına kazandırdığı kira getirisinde yüzde 30 artış sağladı. Projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye yükseldi.

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

NG Residence'de hemen tapu hemen teslim!

NG Residence, bölgedeki konut fiyatları ve satış hareketliliğine yön veriyor. Tapuların hemen verilmesi ve daire sahiplerinin de vakit kaybetmeden kazanmaya başladığı NG Residence 1+1'lerde 2 bin TL, 2+1'ler de ise 3 bin 500 TL’lere varan kira getirisi sunuyor...

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Sianji Residence'ta yüzde 8 kira garantisi!

Bodrum’un gözde lokasyonu Gümüşlük’te hayata geçirilen Sianji Residence, hem 12 ay boyunca dünyanın sayılı detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resort’un imkanlarından yararlanma fırsatı sağlanıyor. 

Antasya Residence'ta son 20 daire!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve 5 yıl kira garantisi fırsatı sunulan Antasya Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor..

Kurtköy Erguvan Premium Residence teslimat!

284 adet daire ile 10 adet ticari birimden meydana gelen Kurtköy Erguvan Premium Residence'ta 2 bin 250 TL'ye varan kira garantisiyle satışlar devam ediyor..

Erguvan Premium Residence ile kira garantili yatırım!

4 ay sonra teslim edilecek Erguvan Premium Residence projesinde 2 bin 250 TL'ye varan kira garantisi veriliyor. 

Erguvan Premium Residence'ta teslimler 4 ay sonra!

Kurtköy Erguvan Premium Residence'ta 2 bin 250 TL'ye varan kira garantisi sunuluyor. Projede 1 oda  1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut...

Batı Residence kira getirisi Haberi

Batı Residence kira getirisi

15 yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu kira garantisi ile cazip bir yatırım fırsatı olan Batı Residence'ta 108 daire satışta. Batı Residence, alışveriş ve eğlence merkezlerine 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. Me-Ne inşaat tarafından inşa edilen Batı Residence projesi 218 daireden meydana geliyor. Batı Residence ayrıca, kiracı bulma derdinden...