27 / 07 / 2024

Batı Residence teslimleri

Batı Residence teslimleri

Kırıkkale Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde inşa edilen Batı Residence, alışveriş ve eğlence merkezlerine 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. Batı Residence Me - Ne inşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Perola Residence Bağcılar konut fiyatları!

Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Perola Residence teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

İnegöl Batı Kent Residence'ın temeli atıldı!

İnegöl'ün Bursa girişinde inşa edilecek Batı Kent residence ve alışveriş merkezinin temeli törenle atıldı. 13 blokta her biri 6'şar kattan oluşan 312 dairelik projenin 2017 yılı nisan ayında bitirileceği belirtildi.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara Residence!

Toplam 159 adet daireden oluşan proje daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara Residence teslimleri Haziran 2017' de yapılması planlanıyor.

Akkent Paradise Sitesi Batıkent fiyatları!

Akkent Paradise Sitesi Batıkent fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Ankara Batıkent'te yer alan Akkent Paradise Gardens Residence projesinde daire teslimleri Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Eagle Residence teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Peki Eagle Residence teslimleri ne zaman?

Aydos Country Residence teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 30 aya kadar taksit sağlanıyor. Projede iletişim olarak telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Residence teslimleri Ağustos 2017'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Batı Residence teslimleri Haberi

Batı Residence teslimleri

15 yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu kira garantisi ile cazip bir yatırım fırsatı olan Batı Residence'ta 108 daire satışta. Batı Residence, alışveriş ve eğlence merkezlerine 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. Me-Ne inşaat tarafından inşa edilen Batı Residence projesi 218 daireden meydana geliyor. Batı Residence ayrıca, kiracı bulma derdinden...