09 / 05 / 2024

batı şeriada konut mu inşa edilecek

batı şeriada konut mu inşa edilecek

İsrail Sivil İdaresi'nin yarın Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 886 yeni konutun projesini onaylayacağı belirtildi. Ramallah yakınlarındaki Psagot'ta inşa edilmiş olan 24 konuta, Ofarim'de ise 179 konuta ruhsat verileceği dile getirildi.

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Emlak Konut GYO Batıyakası Köy projesinin değeri 2.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Batıyakası Köy projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası Köy projesinin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO'nun açıkladığı o rakamlar...

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar ve yeni konut sayısı...

Batıyakası'nın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Batıyakası projesine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası'nın değeri ne kadar oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Batıyakası 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 556 yeni konut geliyor!

Batıyakası 1. Etap'ta bulunan 593 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı. Projede 556 konut ve 37 ticari ünite yer alacak.

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

batı şeriada konut mu inşa edilecek Haberi

batı şeriada konut mu inşa edilecek

İsrail Haaretz Gazetesi'nin haberinde, İsrail Sivil İdaresi'nin yarın Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 886 yeni konutun projesini onaylayacağı belirtildi. Haberde, konutlardan 296'sının Ramallah'ın doğusundaki Beit Eil yerleşim biriminde, 112'sinin Ma'ale Adumim, 381'inin Kudüs'ün kuzeyindeki Givat Zeev ve 27'sinin Beit Aryeh'de inşa edileceği kaydedildi.

Haberde ayrıca Ramallah yakınlarındaki Psagot yerleşim biriminde inşa edilmiş olan 24 konuta, Ofarim'de ise 179 konuta ruhsat verileceği dile getirildi.

Öte yandan, Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail Sivil İdaresi'nin 886 yeni konutun inşasına onay vermesini kınadı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail yönetiminin yerleşim birimlerinin çoğaltılması yönündeki açıklamaları, uluslararası kararların ve insani değerlerin çiğnenmesi anlamına gelmektedir" ifadesine yer verilirken Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nden (BMGK) Filistin'in barış ve güvenliğini tehdit eden bu uygulamaya karşı çıkması istendi.

İsrail, 1967'de işgal ettiği Batı Şeria'yı "Yahuda...