21 / 05 / 2024

Batı Yolu

Batı Yolu

Yaklaşık 20 yıl önce düşünülen Başkent Ankara Batı Çevre Yolu, elbette ki Antalya gibi trafiği her geçen gün sıkışan bir kent için hayati bir ihtiyaçtır.

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Antalya'da Batı Çevre Yolu 11 Şubat'ta açılacak!

Antalya'da Batı Çevre Yolu açılıyor. Şehir içi trafiği büyük oranda rahatlatması beklenen yolun tamamlanan ikinci kısmı da 11 Şubat'ta hizmete açılacak.

Antalya Batı Çevre Yolu projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya Batı Çevre Yolu projesinin bitirilememesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kök, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Batman Üniversitesi yolu üzerindeki 1472 konutta eksiler gideriliyor!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan 1472 konutta eksikler gideriliyor.Geçen yıl kuraları çekilen konutların Mayıs’ın sonuna kadar hak sahiplerine verileceğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen şöyle dedi;

Antalya Kuzey Batı Çevre Yolu'na hızlı tren ağı eklendi!

Antalya’nın çevre yolu ağının önemli bir kısmı olan Kuzey Batı Çevre Yolu’na hızlı tren güzergâhı işlenmesi için yapılan imar planı revize edildi.

Antalya Batı Çevre Yolu’nun Karaman Çayı girişi çöktü!

Batı Çevre Yolu’nun 6 kilometrelik servis yolunun Karaman Çayı girişi dün çöktü. Trafiğe kapatılan yolda Karayolları ekipleri tarafından yama yapıldı

Antalya Batı Çevre Yolu 5 Haziran'da açılacak!

Lütfi Elvan, Batı Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu. 14 km’lik 120 milyon TL yatırım bedelli çevre yolunu 5 Haziran Cuma gününde 6 km’lik kısmını açacaklarını söyledi.

Antalya Batı Çevre Yolu Haziran ayında açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, 125 milyon liraya malolan ve 6 kilometrelik kısmını en geç bir ay içinde bitirip, Batı Çevreyolu'nu Haziran ayı içinde hizmete açılacağı müjdesini verdi

Antalya Batı Çevre Yolu Haziran'da açılıyor!

AK Parti Milletvekili adayı Elvan, Batı Çevre Yolu’nun Haziran ayında hizmete açılacağını söyledi. 125 milyon liraya mal olacak dev yatırım için yüzlerce işçi ve dev bir iş makinesi filosu gece gündüz çalışıyor.

Antalya Batı çevre yolu açılıyor!

AK Parti Milletvekili adayı Elvan, Batı Çevre Yolu’nun Haziran ayında hizmete açılacağını söyledi. 125 milyon liraya mal olacak dev yatırım için yüzlerce işçi ve dev bir iş makinesi filosu gece gündüz çalışıyor.

Batı Yolu Haberi

Batı Yolu

Batı Çevre Yolu Çevre ve Şehirdik Bakanlığının yaptığı yeni bir imar düzenlemesi ile nihayet açılma yoluna girdi. Yaklaşık 20 yıl önce düşünülen Batı Çevre Yolu, elbette ki Antalya gibi trafiği her geçen gün sıkışan bir kent için hayati bir ihtiyaçtır. Özellikle ağır tonajlı araçların kent içine girmesi bu şekilde engellenmiş olacak, transit geçen araçlarında kent trafiğine yük olması bu şekilde önlenecektir. 

Ancak 20 yıldır bu yolun bir türlü açılamamasındaki en önemli sıkıntı; Batı Çevre Yolunun geçtiği Çakırlar Bölgesinde, yolun 1800 metrelik kısmının özel mülkiyet alanı olmasıydı. 


Arazisi yola gidecek olan hak sahipleri, yola gidecek kısımda bedelsiz terk yapmalarının karşılığında yolun geçtiği ve Karaman Çayı ile Çandır Çayı arasındaki arazinin imara açılmasını talep ettiler. 

Bu talep planı uygulayacak olan Konyaaltı Belediyesi ve Başkanı...