04 / 10 / 2024

Batıçım Aliağa yatırımı

Batıçım Aliağa yatırımı

Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Nemrut Körfezi'ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği'ndeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon liraya satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kuracak.

İslam Memiş'ten Kıbrıs çıkarması! Konut yatırımı yapmak mantıklı mı? 

Ülke genelinde konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla yatırımcılar rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs, yatırımcıların gözde lokasyonu haline gelirken İslam Memiş'ten Kıbrıs değerlendirmesi geldi. Kıbrıs'a yatırım yapmak mantıklı mı?

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Emlak Konut’un yeni kampanyası mı, arsa yatırımı mı?

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte arsa ve arazi yatırımına ilgi arttı. Emlak Konut GYO dün başlattığı kampanya ile avantajlı satışlara başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, vatandaşa yatırımını hangisine yapacağını sordu.

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Necmettin Batırel'den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Necmettiin Batırel'den dolar yatırımcılarını üzecek açıklama geldi. Dolar düşecek diyen ekonomist rakam verdi...

Dolar’a yatırım yapanlar dikkat! Herkesin beklediği tarih belli oldu!

Piyasadaki hareketlilik yatırımcıların dikkatini çekerken dolar/TL kurundaki önemli açıklamalar altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten geldi. Doların 20 TL’nin çıkmasının ihtimal olduğunu söyleye Memiş’in değerlendirmeleri haberimizde….

Borsa yatırımcısının gözü yıl sonu karları ve temettülerde

BIST 100 Endeksi'nin yılbaşından bu yana yüzde 180 artış gösterdiği Borsa İstanbul'a yatırımcı ilgisi sürüyor. Yatırımcılar yeni yılda yıl sonu karlarını ve temettü dağıtımını takip edecek.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Batıçım Aliağa yatırımı Haberi

Batıçım Aliağa yatırımı


Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Nemrut Körfezi'ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği'ndeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon liraya satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kuracak. Bu yatırımı öz kaynaklarından karşılayacak şirket, limanın karasal alanda geri hizmet sahası olarak değerlendirilmek amacıyla Aliağa Horozgediği mevkiinde arsa satın aldı. Batıçim Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, yatırım için bölgeyi genişlemek gerektiğini vurguladı. OPET'e ait 64 dönümlük araziyi kredi anlaşmasıyla 17.5 milyon liraya satın aldıklarını belirten Ünal, "Aldığımız araziye 21 antrepo kurmayı planlıyoruz. Bu girişim bölgeye hareketlilik getirecektir" dedi. Arsa bedeli haricinde bölgeye 15 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı hedeflediklerini kaydeden Ünal, "Limanda uzatma ve genişletme çalışmaları ve 21 antrepo kurmayı planlıyoruz. Bununla önemli bir istihdam sağlayacağız" diye konuştu. Aliağa Körfezi ve...