02 / 05 / 2024

Necmettin Batırel'den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

Necmettin Batırel'den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Necmettiin Batırel'den dolar yatırımcılarını üzecek açıklama geldi. Dolar düşecek diyen ekonomist rakam verdi...



Dolar/TL kuru, Merkez Bankası faiz kararından sonra gerilerken, yatırımcılar ''dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi?'' sorularını araştırmaya başladı. Çoğu ekonomist dolar kurunda yükselişlerin devam edeceğini belirtirken, Ünlü ekonomist Necmettin Batırel'den tam tersi dolar açıklaması geldi. Batırel dolar düşecek diyerek elinde dolar olanların yüreğini ağzına getirdi. Peki dolar ne kadar olacak? İşte Necmettin Batırel'den dolar tahmini...

Necmettin Batırel den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

DOLAR DÜŞECEK!

Necmettin Batırel dolar yükselecek diye bekleyenlere kötü haberi verdi. Özellikle elindeki birikimleri ile dolar alarak yatırım yapan yatırımcılara kötü haberi açıkladı. Batırel Beklenti anketinde yılsonu Dolar/TL için 29.82 TL olacak. Ama bu tahmin faiz artışından önceydi. Bu rakamın 24 TL'ye düşeceğini tahmin ediyorum. Dövizleri şimdi satın, hemen TL hesabı açın. Türkiye uçuşa geçiyor, herkes yerini alsın.''ifadesini kullandı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU

Dolar kuru bugünde aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Dolar/TL kuru yüzde 0,03 düştü. Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 26,58 lira, satış fiyatı ise 26,64 liradan değerleniyor. 

Euro/TL kuru ise alış fiyatı 28,77 lira, satış fiyatı ise 28,917 liradan değerleniyor. Euro dolar paritesi ise 1,0844 ile yüzde 0,18 arttı.

Necmettin Batırel den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

PİYASALARIN GÖZÜ FED FAİZ KARARINDA!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının belli olmasından sonra gözler şimdi de Amerika Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 19-20 Eylül tarihinde açıklanması beklnene Fed faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olacak.

 

Fed Faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor.  Fed'in bu ay faizleri artırıp artırmayacağı merak edilirken Fed Başkanı Jerome Powell önemli açıklamalarda bulundu.

 Powell:"Gerekirse faizleri daha da yükseltmeye hazırız ve enflasyonun istikrarlı bir şekilde hedefimize doğru indiğinden emin olana kadar para politikasını kısıtlayıcı bir seviyede devam ettirme niyetindeyiz" dedi.

 

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru
Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Geri Dön