28 / 04 / 2024

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Morgan Stanley'den Bitcoin yatırımcılarına kritik uyarı! 

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Morgan Stanley'den Bitcoin yatırımcılarına kritik uyarı! 

Dünya'nın merakla takip ettiği kripto para sektöründe ki hareketliliğe yönelik ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley'den uyarı niteliğinde açıklama geldi. Morgan Stanley, Bitcoin yatırımcılarının sakin kalması gerektiğini söyledi.



Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kripto para piyasası merakla takip ediliyor. Son zamanlarda Bitcoin'de yaşanan düşüş yatırımcıların paniklemesine sebebp oldu.  Morgan Stanley analistleri yatırımcıların paniklememesi ve sakin davranması gerektiğini söyledi.

 Bitcoin yatırımcıları dikkat! Morgan Stanley den Bitcoin yatırımcılarına kritik uyarı! 

Başta Bitcoin olmak üzere hemen hemen bütün kripto para piyasasında son birkaç aydır düşüş yaşanıyordu. ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley analistleri, yatırımcıların bu dalgalanmalara karşı nasıl bir yol izlemesi gerektiğini açıkladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön