28 / 04 / 2024

Batıçim sözleşme değişikliği

Batıçim sözleşme değişikliği

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre esas sözleşmenin 19.maddesinin değiştirilmesi amacıyla Batıçim sözleşme değişikliği için izin aldı...

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca memura 2024’te yüzde 24.45 enflasyon ve toplu sözleşme zammı! İşte hesaplara yatacak maaşlar!

Yaklaşık 6.5 milyon memur ve memur emeklisi, 2024 yılı Ocak ayında yapılacak maaş zammını öğrenmek için 1 Ağustos'ta başlayan toplu sözleşme görüşmelerine odaklandı. Görüşmelerde, maaş zammının yanında sosyal haklar ve çalışma şartları da masaya yatırılıyor.

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO tarafından şirket ödenmiş sermayesinin 400 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu.

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları onaylandı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından E-12233903-340.17-5640 sayılı ve 28 Nisan 2021 tarihli karar ile uygunluk verilen Esas Sözleşme değişiklik tasarıları genel kurulda onaylandı.

Reysaş GYO'nun Sancaktepe arsalarında sözleşme değişikliği!

Reysaş GYO tarafından İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 6650 Ada 17 Parsel ve İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 1975 Parselde konut yapılması için Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan sözleşmede "Kat Karşılığı" esasına geçildi.

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme değişikliğine SPK'dan onay!

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme değişiklik tadil tasarısı T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan da gerekli izinler alındıktan sonra, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak

Nurol GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirketin sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için 8 Mart 2021 tarihinde SPK'ya başvuruldu. 

Akfen GYO'nun esas sözleşme değişikliğine onay!

Akfen GYO'nun sermaye artışına konu esas sözleşme değişikliği SPK tarafından onaylandı. Şirketin sermaye artışı tescil işlemleri tamamlandı.  

Projeden ev alma sözleşme örneği!

Projeden ev alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Projeden ev almanın avantajları ve dezavantaları neler? İşte projeden ev alma sözleşme örneği...

Enka İnşaat esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına karar verildi. 

Deniz GYO'nun Esas Sözleşmesi değişikliğine SPK'dan onay!

Deniz GYO, ödenmiş sermayesinin 150 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 inci maddesinin ekli şekilde tadil edilmesi için SPK'ya başvurdu.

Yeşil GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Yeşil GYO Ana Sözleşmesinin 7.maddesinin tadilinin görüşülmesi neticesinde değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi. 

Batıçim sözleşme değişikliği Haberi

Batıçim sözleşme değişikliği

Batıçim tarafından yapılan açıklama şöyle;


Esas Sözleşmemizin 19.maddesinin değiştirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'ndan ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nden gerekli izinler...