05 / 05 / 2024

Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri açıldı

Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri açıldı

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi’nin amatör spor kulüpleri için yaptığı “Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri”, törenle hizmete açılarak vatandaşa sunuldu.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

Batı Pars Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Pars Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  210 bin TL sermaye bedeli ile Fereshteh Edipsoy, Hatice Çiğdem Uslusoy Öz,  Naser Asildost tarafından kuruldu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Nevadium Batıkent güncel fiyatları!

Nevadium Batıkent güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden işyerlerinden oluşan projede satış süreci devam ediyor.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri açıldı Haberi

Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri açıldı

İlçenin dört bir yanını yüzme havuzu ve spor tesisleri ile donatan Yenimahalle Belediyesi ilçeye FIFA standartlarında 2'inci sahayı kazandırdı. Hasan Doğan Stadı'ndan sonra amatör spor kulüplerine hizmet edecek olan Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri de törenle hizmete açıldı.


MİNİK KARTALLAR SAHADA

10 bin metrekare alanda yeniden hayata geçen ve FIFA standartlarına uygun olan 5 yıldızlı tesiste 7 bin 850 metrekare büyüklüğünde futbol sahasının yanı sıra bin 200 metrekare kapalı alanda sporcular için soyunma odaları, duş ve tuvaletler ile izleyici tribünleri de bulunuyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bütün çabamız sağlıklı, üretken, doğru, dürüst eğitim almış bir nesil yetiştirmektir. Göreve geldiğim günden beri Yenimahalle'nin her köşesinde Yenimahalle'nin kaynaklarını halk için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için, kültür, sanat ve eğitim için harcıyoruz" diye konuştu....