17 / 05 / 2024

BatıMahal ikinci etap fiyatları

BatıMahal ikinci etap fiyatları

İstanbul Büyükçekmece'de konumlanan Pelican Hill'in 4'üncü etabı olarak yapılacak olan BatıMahal'de toplam 150 villa yer alacak. 3 etaptan oluşacak olan BatıMahal'de ilk 2 etapta 57'şer, 3'üncü etapta ise 36 villa olacak

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı. Peki Batıyakası 2.Etap'ta kaç konut ile ticari ünitenin ruhsatı alındı? İşte merak edilenler...

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

Sağlık Bakanlığı'ndan ikinci etap personel alımı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve büyük ilgi uyandıran 85 bin atamanın ilk etabı tamamlanmıştı. Tamamlanan ilk etap gözleri ikincinin ne zaman olacağına çevirdi. Peki bu ikinci atama için bir açıklama yapıldı mı?

Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar ve yeni konut sayısı...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Batıyakası 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 556 yeni konut geliyor!

Batıyakası 1. Etap'ta bulunan 593 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı. Projede 556 konut ve 37 ticari ünite yer alacak.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat!

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

BatıMahal ikinci etap fiyatları Haberi

BatıMahal ikinci etap fiyatları


İstanbul Büyükçekmece'de konumlanan Pelican Hill'in 4'üncü etabı olarak yapılacak olan BatıMahal'de toplam 150 villa yer alacak. 3 etaptan oluşacak olan BatıMahal'de ilk 2 etapta 57'şer, 3'üncü etapta ise 36 villa olacak. Yalçınlar Group'un 100 milyon dolar yatırım tutarı ile hayata geçirmeye hazırlandığı BatıMahal'de ilk 2 etap aynı anda başlayacak. Projede her villaya 1.5 ile 3 dönüm arasında bahçe alanı düşecek. İç dekorasyonu yapılı bir şekilde teslim edilecek olan projede, 3 tip villa yer alacak ve villaların hepsi göl manzarasına sahip olacak. 


Tel: 0212 886 19 00

Web: