03 / 05 / 2024

batımahal ne zaman teslim

batımahal ne zaman teslim

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Yalçınlar Group Batımahal projesi!

Yalçınlar Group Batımahal projesi 90 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin ilk etapta 18 ay sonra gerçekleşeceği proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Batımahal'de ilk 2 etap aynı anda başlıyor!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım tutarı ile hayata geçirmeye hazırlandığı 2.markalı konut projesi BatıMahal’de ilk 2 etap aynı anda başlıyor...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesi 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. Peki Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Aston Firuzköy projesi üç blok olarak Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'da hayata geçirildi.Peki Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı tarafından inşa edilen Aston Firuzköy projesi 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. Peki Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Azur Marmara satışları ne zaman?

Batı Beyler Yapı imzasıyla yükselen Azur Marmara projesinde toplamda 442 adet daire ve 100 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Azur Marmara satışları ne zaman?

Batıkent metrosu ne zaman açılacak?

Ulaştırma Bakanlığı'nca yapılacak Keçiören Metrosu’nun Batıkent Metrosu ile bağlantı çalışmaları 16 Nisan Cumartesi tarihinden itibaren başlıyor. Peki Batıkent Metrosu ne zaman açılacak?

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Batı Hayat Konutları 3 projesi 35 adet daireden oluşuyor. Konut alanlarının 157 metrekareden başladığı proje Ostim Ekopark'ın karşısında bulunuyor. Peki Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Batı Mahal villaları sağlamlığıyla öne çıkıyor!

Batı Mahal, bölgenin zemin yapısına en uygun iki katlı yaşam sunmasının yanı sıra her villanın tek tek zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilerek sakinlerine yüzde 100 güvenilir bir yaşam sunuyor.

batımahal ne zaman teslim Haberi

batımahal ne zaman teslim

Batımahal Büyükçekmece'de ilk etap teslimlerinin 18 ay sonra, 2. etap teslimlerinin 24 ay sonra, 3. etap teslimlerinin ise 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 400 dönümlük arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Büyükçekmece Batımahal satılık villa sayısı 150 olarak belirlendi. Yalçınlar Group imzası taşıyan projede yüzde 30 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım 24 ay vadelendiriliyor.


Yalçınlar Batımahal Konutları 90 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İnşaatının yüzde 70'i tamamlanan villalar için 180 ay vade seçeneği sunan proje İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Batımahal Villaları Alkev Koleji ve Kültür2000 Koleji, Fatih Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Beykent Koleji, Fatih Koleji, Mimarsinan Koleji'ne yakın bir bölgede bulunuyor. 


Büyükçekmece Batımahal satılık villa büyüklükleri Ilara tarzda 647 metrekare, Jasmine tarzda 556 metrekare, Katie tarzda 526 metrekareden meydana geliyor. 


Batımahal...