21 / 05 / 2024

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakan, Ender Doluca ve Hasan Özgül ortaklığında kuruldu.

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Murat Batır ve Hasan Fehim Han Abdik ortaklığında kuruldu. 

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MST Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MST Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Dakkak, Mahmoud Ksıbatı ve Mhd Abdulatıf Ksıbotı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Batı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muther Al Khrbıt tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Osam Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osam Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Pendik, Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi, Yıldız İş Merkezi'nde kuruldu.

Osan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Pendik, Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi'nde kuruldu.

Velid İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velid İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de, Mohamad Alksıbatı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Euro Batıment İskele Sistemleri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Batıment İskele Sistemleri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Yahya Kamacı tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta Ataşehir, Kastelli İş Merkezi'nde kuruldu.

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Cengiz Bozan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Serkan Uğuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Mecidiyeköy, Fulya'da kuruldu

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Asaad Hadi Salman Almajtoomi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Fatih, Piyerloti Caddesi, Dostlukyurdu Sokak'ta kuruldu

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi Haberi

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi iş konusu; A-INSAAT 1-Insaat Malzemeleri demir, bakır, kum, çakıl mıcır, çimento,kireç, tugla, kiremit, seramik, çini, fayans , karo,mozaik mamulleri,tugla tas,mermer,yer dösemeleri,boya,nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı,satımı,ithalatı,ve ihracatını ve üretimini yapmak,bayilikler ve mümesillikler almak,kendine baglı bayilikler kurmak. 2-Her nevi insaat ve nalburiye malzemelerinin alet edevatınınimaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak,kiraya vermek, isletmek,bu maddelerin iç ve dıs ticaretini yapmak . 3-Her türlü nalburiye isleri yapmak. 4-Her türlü insaat taahüt isleri,konut,isyeri,ticarethane,insaatları......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi adres; MASLAK MAH.ESKİ BÜYÜKDERE CAD. İZ PALAZA...