27 / 05 / 2024

Batışehir avantajlı ödemeler

Batışehir avantajlı ödemeler

Lokasyon olarak; Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında hayata geçirilen Batışehir avantajlı ödeme bilgileri kapsamında yüzde 15 peşinat sonrasında vadelendirme imkanı sunuluyor..

Batışehir'de bin 300 TL'den başlayan taksitlerle!

Batışehir'de bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor. Fiyatların 445 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları!

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları kapsamında aylık 2 bin 440 TL sabit taksitle ödemeler yapılıyor...

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası!

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla banka kredisiz ödemeler yapılıyor. Batışehir Evleri'nde fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor...

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir Evleri kampanya fiyatları!

Batışehir Evleri kampanya fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir Evleri'nde uygun faiz oranları ile ya da sıfır faiz taksitlerle ödemeler gerçekleştiriliyor...

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları!

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları 365 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bağcılar'da yer alan Batışehir Evleri projesinde 0,80 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Batışehir'de peşinatsız banka kredili ödemelerle!

Batışehir; ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan kampanyası ile buluşturuyor. Kampanyayla peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Batışehir bahar kampanyasında yüzde 15 peşinat, 3.050 TL taksitle!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir projesi, ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan bahar kampanyası ile buluşturuyor.

Batışehir Bağcılar'da 2 bin 297 TL taksitle! 216 bin TL'ye!

Batışehir Bağcılar projesinde yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 297 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında Emlak Konut finansmanı ile ödemeler yapılıyor.

Bağcılar Batışehir'de yüzde 15 peşin veren ev sahibi oluyor!

Yapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği; "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve "2014 yılının getirişi en yüksek projesi" Batışehir, ev sahibi olmak isteyenlere yılın en avantajlı kampanyasını sunuyor.

Batışehir'de yüzde 15 peşinatla!

Ege Yapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği; "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve "2014 yılının getirişi en yüksek projesi" Batışehir, ev sahibi olmak isteyenlere yılın en avantajlı kampanyasını sunuyor.

Batı Şehir avantajlı fırsat

İlk etabında yer alan dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği Batı Şehir avantajlı fırsat kapsamında Emlak Konut GYO finansmanı ile eşit taksit imkanı sunuluyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Batışehir avantajlı ödeme

Lokasyon olarak; Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında hayata geçirilen Batışehir avantajlı ödeme bilgileri kapsamında yüzde 15 peşinat sonrasında vadelendirme imkanı sunuluyor..

Batışehir avantajlı ödemeler Haberi

Batışehir avantajlı ödemeler

Dairelerin satış sürecine devam edilen Batışehir avantajlı ödeme seçeneklerine göre banka kredisi kullanılabiliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar'da yükseliyor.


Ege Yapı Group imzasıyla inşa edilen Batı Şehir Bağcılar projesi, 900 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projenin inşaat alanı 818 bin metrekare olarak belirlendi. 


İçerisinde toplam 3 bin 226 adet dairenin bulunduğu Batışehir avantajlı ödeme tablosuna göre Emlak Konut GYO finansmanı ile eşit taksit avantajı sağlanıyor. 


Batı Şehir Evleri'nde; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor. 


Batışehir avantajlı ödeme koşullarına göre konut tutarının yüzde 15'i peşinat olarak veriliyor. 2 ara ödemeden...