07 / 05 / 2024

Batışehir daire İstanbul fiyatları

Batışehir daire İstanbul fiyatları

Stüdyodan 4,5+1'e kadar farklılaşan daire tiplerinin yer aldığı Batışehir İstanbul fiyat bilgisi dahilinde minimum fiyat 188 bin liradan başlıyor...

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları!

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede aylık 2 bin 240 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün...

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi!

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi daire tiplerine ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Bağcılar'da İSTOÇ'un hemen yanında yükselen projede yaşam başladı. 

Batışehir İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Batışehir İstanbul projesinde sadece 70 daire için 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Batışehir İstanbul'da fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Batışehir İstanbul projesi ödeme fırsatları!

Batışehir İstanbul projesinde daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Batışehir İstanbul projesinde düşük peşinatlı ve faizsiz ödeme imkanları sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları!

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları 365 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bağcılar'da yer alan Batışehir Evleri projesinde 0,80 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Batışehir Ege Yapı kampanyası!

Batışehir Ege Yapı kampanyası kapsamında 3 bin 180 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Bağcılar'da inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Batışehir satılık!

Banka kredisi ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Ege Yapı Batışehir satılık daire fiyatları 255 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir daire İstanbul fiyatları Haberi

Batışehir daire İstanbul fiyatları



Batışehir projesi Emlak Konut GYO, Emlak Pazarlama Ege Yapı Group ortaklığı imzası ile Bağcılar 'da hayata geçirildi. 165 bin metrekare alana sahip olan Batışehir İstanbul fiyat bilgisi dahilinde daireler 188 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


3 bin 516 adet konutun yer aldığı Batı Şehir 'de yer alan daireler 1+0 ile 4,5+1 arasında değişen seçeneklere sahip. Batışehir İstanbul fiyat bilgisi konut tiplerine göre şu şekilde sıralanıyor. 



Batışehir İstanbul fiyat: 




1+0 daireler 188 bin TL'den,

1+1 daireler 286 bin TL'den,

1,5+1 daireler 535 bin TL'den,

2+1 daireler  377 bin TL'den,

3+1 daireler  500 bin TL'den,

3,5+1 daireler  528 bin TL'den,

4+1 daireler  767 bin TL'den,

4,5+1 daireler  651 bin TL'den,

Dubleksler 471 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


Banka kredisi kullanarak ödeme yapmanın mümkün olduğu Batışehir İstanbul projesinde bunun için daire tutarının yüzde...