04 / 05 / 2024

Batışehir istanbul Bağcılar ödeme planı

Batışehir istanbul Bağcılar ödeme planı

Batışehir İstanbul satış fiyatları 181 bin liradan başlayarak değişiyor. Ege Yapı Group projesi Batışehir İstanbul Evleri'nde premium dairelerin fiyatları ise 194 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul Bağcılar'da 190 konutta dönüşüm başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. Proje dahilinde 190 daire yenilenecek. 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Topal tarafından açıldı.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bağcılar'da 822 yeni konut inşa edecek. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bağcılar Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağcılar İlçesi, Çakmak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanın imar planı değişikliği askıya çıktı..

İstanbul Bağcılar'da riskli alan kararı!

İstanbul Bağcılar İlçesi Bağlar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. 

Motto İstanbul Bağcılar fiyat listesi 2017!

Motto İstanbul Bağcılar fiyat listesi 2017 kapsamında 1+1'lerde fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor. Motto İstanbul Residence ödeme şekli kapsamında minimum 55 bin TL peşinat veriliyor...

Batışehir istanbul Bağcılar ödeme planı Haberi

Batışehir istanbul Bağcılar ödeme planı


Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir İstanbul projesi içerisinde rezidans, ofis ve ticari birimler yer alıyor. Batışehir İstanbul satış fiyatları 181 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Batışehir İstanbul projesi Bağcılar ilçesinde inşa ediliyor. 3 etap olarak inşa edilen Batışehir İstanbul Bağcılar projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri tasarlandı.


Batışehir İstanbul Bağcılar ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Batışehir İstanbul ilk etap haricinde yüzde 1 peşinattan sonra, yüzde 24 Nisan 2014 tarihinde ödeniyor. Kalan tutar banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Batışehir istanbul satış fiyatları rezidans bölümünde ise 194 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Batışehir istanbul Bağcılar satış ofisi ile 444 53 43 numaralı telefondan görüşerek, proje hakkında bilgi...