29 / 04 / 2024

batışehir premium satışa çıktımı

batışehir premium satışa çıktımı

Emlak Konut GYO uygulamaları kapsamında EgeYapı Group ve Emlak Proje-Pazarlama’nın inşa ettiği “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir’de rezidans ve A+ ofislerin yer aldığı Batışehir Premium’un satışına başlandı

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Temaşehir Konya satışa çıktı!

60 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Temaşehir Konya satışa çıktı. Projede 732 adet konut ve 154 adet ticari ünite bulunuyor.

A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!

İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor.

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir Konutları satışa çıktı!

Türk Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak’ın; Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yepyeni projesi Soyak Konforia satışa çıktı.

batışehir premium satışa çıktımı Haberi

batışehir premium satışa çıktımı

Batışehir basın lansmanı 1. bölüm için tıklayınız

Batışehir basın lansmanı 2. bölüm için tıklayınız

Batışehir basın lansmanı 3. bölüm için tıklayınız

Batışehir Premium’da rezidansların fiyatları 147 bin TL ile 620 bin TL arası değişirken ofislerin fiyatı büyüklüklerine göre 276 bin TL’den başlayıp 3 milyon TL’ye kadar farklılık gösterecek. Batışehir Premium, 2015’in ilk çeyreğinde teslim edilecek.


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. , EGEYAPI Group ve diğer bir TOKİ iştiraki olan Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş.’nin işbirliğiyle İstanbul Bağcılar’da yükselen Avrupa’nın En İyi Karma Projesi Batışehir’de rezidans ve ofislerden oluşan Batışehir Premium’u satışa çıkarıyor. Batışehir Premium’un özellikleri EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Emlak Pazarlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Karaca ve Emlak Konut GYO A.Ş....