30 / 04 / 2024

Batışehir Premium yüzde 10 indirim

Batışehir Premium yüzde 10 indirim

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Strada Bahçeşehir'de yüzde 50 peşinatla 36 ay vade!

Satış sürecinin devam ettiği  Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detaylar...

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşin 36 ay vade avantajı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Nidapark Ataşehir projesinde yüzde 40 peşinat ile 36 ay vade avantajı devam ediyor. Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Mirnas Bahçeşehir yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta!

Mirnas Bahçeşehir, Mirnas Yapı tarafından, Ege'nin her yerine ulaşımı kolay Turgıtlu'da  yükseliyor. Mirnas Bahçeşehir projesi yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Mirnas Bahçeşehir projesi ile ilgili detaylar...

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Muğla'da yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Müzesi'nin inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yüzde 90’ı tamamlanan Bölge Müzesi’nin yüklenici firmasına fesihname gönderdi, şantiyeyi boşaltmasını istedi. Firma, Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemeye verdi, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı...

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Eston Şehir Koru'da yüzde 1 KDV, yüzde 10 peşinatla!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir projesinden yüzde 1 KDV, yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla!

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 2+1’den 5,5+2’ye kadar konut seçeneği bulunuyor.

Batışehir Premium yüzde 10 indirim Haberi

Batışehir Premium yüzde 10 indirim

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projenin söz konusu etabı, fiyatları 276 bin liradan başlayan ve 407 adet rezidans dairesiden oluşuyor. Kampanya kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planlan yer alıyor. 


Ayrıca peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor, "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi ödüllü Batışehir'de 1+0'dan 4+1'e kadar 14 farklı tipte konut ve rezidanslar, Four Points By Sheraton Hotel, A Plus ofisler, Doğa Koleji, mağaza ve dükkânların bulunduğu alışveriş alanı BatıCadde, spor salonları ve geniş peyzaj alanları bulunuyor. 


Ticari...