06 / 05 / 2024

Batman Barosu açılış

Batman Barosu açılış

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) desteğiyle tamamlanan Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı. Açılışa TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, hukukçular ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı!

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) desteğiyle tamamlanan Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı. Açılışa TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, hukukçular ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Batman hastaneleri açılış için gün sayıyor!

Batman'ın Beşiri ve Hasankeyf ilçe hastaneleri açılışa hazırlanıyor. Hasankeyf'in yeni yerleşim biriminde de yapımı tamamlanan 75 yataklı Devlet hastanesi de açılış için gün sayıyor.

Batman Barosu hizmet binası tamamlandı!

Batman Barosu'nun 6 katlı hizmet binası, açılışa hazır. Batman Belediyesi’nin Türkiye Barolar Birliği’ne tahsis ettiği Esentepe’de yapımı tamamlanan ‘Batman Barosu hizmet binası ve Avukat evi’ projesi hayata geçiyor.

Batman Adalet Sarayı Mayıs’ta hizmete açılıyor!

2 Yıl gibi bir sürede yapımı tamamlanan Batman Adalet Sarayı, açılış için gün sayıyor. 24 Mahkeme salonu ile 33 duruşma salonun bulunduğu Saray’da, 500’den fazla yargı mensubu ve personel görev yapacak.

Batman 6 katlı Baro binası yüzde 90 tamamlandı!

1.5 Yıl önce temeli atılan Batman Barosu açılış için gün sayıyor. Baro Başkanı Avukat Ahmet Sevim, 6 Milyon TL’ye mal olan yeni hizmet binasını Mart’ta açacaklarını söyledi.

Batman'da imar cezası kesilen vatandaş açlık grevi yaptı!

Batman'da uzun yıllar esnaflık yapan Şakir Üney (52), Meydan Mahallesi 1119 Sokak'ta yaptığı 4 katlı evin imara aykırı olduğu gerekçesi ile belediye tarafından 130 bin TL para cezası kesilmesi üzerine açlık grevi başlattı.

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, hızla yeni restoranlar açmaya devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'nun hızla gelişen şehirlerinden Batman’da açtığı yeni restoranıyla Bereket, şube sayısını 65’e yükseltti.

Alman Sanatçılar Akademisi 30 Ekim'de açılıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı"nda görevli  Devlet Bakanı Cornelia Pieper, İstanbul"da inşaatı süren Alman Sanatçılar  Akademisi"nin açılışının 30 Ekim 2011 tarihinde yapılacağını söyledi

KTO Karatay Üniversitesi 7 Ocak 'ta açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin  Üzülmez, KTO Karatay Üniversitesi"nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in yapacağını bildirdi  

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

Erzincan'da havaalanı açılışı yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın katılımıyla havaalanını ve Erzincan"a kazandırdıkları onlarca eserin toplu açılışını yapacaklarını belirterek, 'Erzincan çok görkemli bir bayram yapacak' dedi.

Batman Barosu açılış Haberi

Batman Barosu açılış

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) desteğiyle tamamlanan Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı. Gültepe mahallesindeki 3 katlı hizmet binasının açılışına TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, hukukçular ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yeni Adliye binasından önce açılışı yapılacak Baro hizmet binasında hukukçular her şeyin planlandığını ifade eden Batman Barosu Başkanı avukat Ahmet Sevim, binanın yaklaşık 6.5 Milyon liraya mal olduğunu belirtti.



Batman Çağdaş




Haber Anadolu Ajansı'nda şu şekilde yer aldı...



Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Batman Barosu hizmet binasının açılış törenine katıldı. Batman Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Güler ve Batman Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal ve Türkiye Barolar Birliği Başkan Vekili Berra Besler saygı duruşu öncesi şehitler ve Atatürk'ün isminin anons edilmemesi üzerine tepki...