07 / 05 / 2024

Batman belediye atamaları

Batman belediye atamaları

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Emeklilere konut müjdesi!

Emekliler için hayata geçirilmesi planlanan konut projesi Batman'ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Batman Belediye İş Sendikası konuya ilişkin açıklama yaptı...

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

O ilde tam 46 bin 433 metrekarelik arsa satılacak!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman Merkez İluh'ta yer alan 46 bin 433 metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 2 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 2 adet arsa satılıyor! Fiyatları dudak uçuklattı! 

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs ve Gültepe Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve ihale detayları...

Batman Belediyesi 9 adet arsayı satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs, Girbaereşik, Körük, Bahçelievler, İrmi, Çamlıtepe ve Gültepe mahallelerinde yer alan 9 arsayı satıyor. İşte arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Batman Belediyesi iş yerlerinden 3 aylık kira ücretini almayacak!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Batman'da kaçak yapılara müdahale!

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kaçak yapılara temelden müdahale ettiklerini söyledi.

Batman İkiköprü'ye imar şartı!

Batman İkiköprü belde Belediye Eşbaşkanı Osman Karabulut, nüfusu artan belde de biriken sorunları aşacaklarını söyledi. Karabulut, ''Yüzde 50 hibe destekli imar çalışmalarını gerçekleştirirsek, altyapı ağırlıklı projelerimizi hayata geçireceğiz'' dedi.

Batman'da imar alanları incelendi!

Jeolojik ve jeofizik sahasını incelemek amacıyla Batman’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası heyeti Belediye Eş Başkanları Dr. Demir, Songül Korkmaz ve Belediye Başkan yardımcısı Şehriban Aydın ile görüştü.

TOKİ Batman Hasankeyf'de yaşam Haziran ayında başlıyor!

Batman Hasankeyf'de TOKİ'nin inşa ettiği 850 konutta yaşam Haziran ayında başlayacak. Hasankeyf Belediye Başkan Abdulvahap Kusen, Hasankeyflilerin modern bir yerleşim yerine taşınacağını söyledi.

Batman belediye atamaları Haberi

Batman belediye atamaları

Batman Valisi Ahmet Deniz, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği, 28 belediyeye yönelik görevlendirmeler kapsamında Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’u, belediyedeki makamında ziyaret etti. 


Belediye gelişinde Aksoy ve birim müdürleri tarafından karşılanan Deniz, başkanlık makamına geçerek, belediye yönetimi ile bir araya geldi. 


Vali Deniz, Aksoy'a "hayırlı olsun" dileklerini ileterek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Batman'ın ve halkının en iyi hizmeti alması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Deniz, "Batman halkı en iyi hizmetlere layıktır. Batmanımızı yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla örnek bir kent yapmak için el birliği ile çalışacağız. Bunun için herkesin mesai mefhumu gözetmeksizin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor." diye konuştu. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy ise kendisine verilen görevi layıkıyla...