19 / 05 / 2024

Batman Beşiride köy yolları asfaltlanacak mı

Batman Beşiride köy yolları asfaltlanacak mı

Batman’a en yakın ilçe konumundaki Beşiri ilçesi Bilek köyü Remika mezra sakinleri, asfalt bekliyor. Uzun süredir stablize olan yollarının asfalt beklediğini belirten mezra sakinleri: “Batman’a çok yakınız ama yolumuz bir türlü asfaltlanmıyor.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Baget, beştaş, küpe ve kolyelerde çılgın indirim! İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi 

Baget, beştaş, küpe ve kolye fiyatlarında çılgın indirim günleri başladı. Gülaylar altın, yüzük, kolye ve küpelerde net yüzde 52 indirim fırsatı ile büyük fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Batman Çayüstü köyü sakinleri mağaralardan villalara taşındı!

Batman Çayüstü'nde yüzyıllardır mağarada yaşayanlar için 51 villa inşa edildi. Yaşadıkları mağaraların Ilısu Barajı projesiyle birlikte sular altında kalacak olması sebebi ile ilk kez modern bir yapıda yaşayacak olan ailelere devlet tarafından 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecek...

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaat projeye aykırı! 

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaatta projeye aykırı uygulamalar yapıldığı iddia edildi. İnşaatta yapının ön cephesinde projeye aykırı ölçülerde çelik konstrüksiyon imalatı yapıldığı belirlendi. 

Batman Beşiride köy yolları asfaltlanacak mı Haberi

Batman Beşiride köy yolları asfaltlanacak mı

Defalarca ilgili kurumlara dilekçe verdik, hiçbir sonuç alamadık. Yöneticilerimizden isteğimiz yolumuzun bir an önce asfaltlanmasıdır. Kara kış gelmeden bu çileden kurtulmak istiyoruz” dediler.


Batman...