04 / 05 / 2024

batman çayının ıslah edilmesi

batman çayının ıslah edilmesi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'daki temasları kapsamında yapımı devam eden Batman Çayı Islah Projesi çalışmalarını inceledi. Şimşek, kentteki Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin (BEYDER) yeni binasını da gezdi...

ABD'de mortgage faizi son dokuz ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,85'ten yüzde 7,07'ye çıktı. Bu rakam son dokuz ayın en yüksek seviyesi...

Küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördü!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördüğünü duyurdu.

Bitcoin'de sert yükseliş! Son 13 ayın en yüksek seviyesi!

Bitcoin'nin fiyatı, yüzde 3,38 artarak 31 bin 500 dolar ile 13 ayın en yüksek seviyesini gördü.

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!

Haziran ayında AnTuTu, en yüksek performans gösteren 10 orta segment Android telefonunu açıkladı. Geçen ayın performans lideri ise hangi telefon olduğu belirtilmedi.

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Borsada parası olanlar bu habere hemen bakın! son 3 ayın zirvesine çıktı

BIST 100 endeksi, son 3 ayın en ileri derecesini test etti. Bu yükseliş, Türkiye'de bir zamandır devam eden belirsizliklerin yavaşça ortadan kalkmasıyla beraber gerçekleşti

Borsa ‘Şimşek’ gibi! BIST 100 endeksi son 3 ayın zirvesini gördü! İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada geçen hafta başlayan olumlu hava bu hafta da devam ediyor. Endeks yüzde 5’in üzerinde prim yaparak 5 bin 372 puandan kapattı. Böylece endeks son 3 ayın zirvesini test etmiş oldu.

ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,69'dan yüzde 6,91'e çıktı, böylelikle de ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü haziran ayının kaçıncı haftası?

Babalar Günü'ne kısa süre kala vatandaşlar haziran ayının hangi günü olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Babalar Günü ne zaman? İşte detaylar...

2023 Mayıs en iyi oyun laptopları hangileridir? İşte mayıs ayının en ucuz gaming laptopları!

Oyun bilgisayarını, laptopunu yenileyecek kişiler, bu ayın en ucuz oyun bilgisayarlarını araştırıyor. İşte 2023 Mayıs ayının en ucuz laptop modelleri!

Merkez Bankası duyurdu! Risk primi, seçim sonrası 10 ayın zirvesine yükseldi!

Seçim öncesi son 6 aydır ilk kez 500 puanın altına kadar düşen Türkiye'nin risk primi, neredeyse son 10 ayın en yüksek zirvesine yükseldi.

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

batman çayının ıslah edilmesi Haberi

batman çayının ıslah edilmesi


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti iktidarı döneminde muhtar maaşlarında ciddi artış yapıldığını belirterek, "10 yıl önce 90 lira olan muhtar maaşı 2014 yılı ocak ayı itibarıyla 875 lira olacak" dedi.


Şimşek, kentteki temasları kapsamında yapımı devam eden Batman Çayı Islah Projesi çalışmalarını inceledi. Daha sonra taziye ziyaretlerinde bulunan Şimşek, Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin (BEYDER) yeni binasını gezdi.


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)  Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park Tesisleri'nde mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya gelen Bakan Şimşek, burada yaptığı konuşmada, kentte eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında ciddi yatırımların hayata geçirildiğini belirterek, Batman için bu güne kadar 2.1 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.


AK Parti iktidarı döneminde muhtar maaşlarında da ciddi artış yapıldığına işaret eden Şimşek, "10 yıl önce 90 lira olan...