04 / 05 / 2024

Batman Çelikhan Devlet hastanesi

Batman Çelikhan Devlet hastanesi

1994 yılında hizmete giren Çelikhan Devlet hastanesi son yıllarda uzman doktor atamasının yapılması ile birlikte Çelikhan ilçesi ve bölge yerleşim birimlerinin sağlık ihtiyacını gidermeye başladı.

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti TBMM'de!

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Batman Devlet Hastanesi'nin inşaatı mecliste!

Batman'da yapılacak yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Çayüstü köyü sakinleri mağaralardan villalara taşındı!

Batman Çayüstü'nde yüzyıllardır mağarada yaşayanlar için 51 villa inşa edildi. Yaşadıkları mağaraların Ilısu Barajı projesiyle birlikte sular altında kalacak olması sebebi ile ilk kez modern bir yapıda yaşayacak olan ailelere devlet tarafından 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecek...

Batman Sason Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Batman’ın Sason ilçesinde yapımına başlanan 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 2019'da açılacak!

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nin hemen yanında inşa edilen Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Hastanenin 2019'un ilk aylarında açılması planlanıyor.

Yatırımcılar teşviklerle Batman'a yöneldi!

Devlet tarafından teşvik uygulaması kapsamında Batman'da 214 iş adamı Organize Sanayi Bölgesi'nden yer tahsisi talebinde bulundu.

TOKİ Batman 300 yataklı hastane ihalesi yarın!

Batman 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Devlet Hastanesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Batman 300 yataklı hastane ihalesi bugün!

Batman 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Devlet Hastanesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Batman 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımları ile adından söz ettiren TOKİ, bir çok hastane inşa ediyor. TOKİ'nin Batman'da hayata geçireceği 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu.

TOKİ'den Batman'a 300 yataklı devlet hastanesi!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımlarıyla da dikkat çeken TOKİ, Batman'da 300 yataklı hastane inşa edecek.

Adıyaman Çelikhan Çayı ıslah ediliyor!

Çelikhan'ın yıllardır büyük özlem ile beklediği Çelikhan Çayı ıslah ediliyor. Mart ayı içerisinde başlanılacak olan çalışmada ilk etapta Devlet Hastanesinin yanından gelen dere ve Yukarı Mezarlık ile Devlet Hastanesine kadar yapılması planlanıyor.

Batman Çelikhan Devlet hastanesi Haberi

Batman Çelikhan Devlet hastanesi

Başhekim Agah Bahadır Öztürk’in yoğun çalışmaları sonucu ihtiyaca cevap verebilecek duruma gelen hastane’de şimdi de çocuk servisi yapılıyor.


10 yataklı çocuk servisinin yapılması için hastane içinde tadilata başladıklarını ifade eden hastane baş hekimi Yrd Doç Agah Bahadır Öztürk, kısa süre içinde bu birimi hizmete koymaya çalışacaklarını belirttiler.


Çocuk servisinin yanında kadın doğum için sancı doğum loğusa odası ve doğumhane için de çalışma yaptıklarını belirten başhekim Agah Bahadır öztürk, Çelikhan halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.


Kamu Hastaneler birliği genel sekreterliğine teşekkür eden Öztürk, her konuda kendilerine yardımcı olduklarını da sözlerine ekledi.



Adıyaman...