29 / 04 / 2024

batman çocuk hastanesi ne zaman bitecek

batman çocuk hastanesi ne zaman bitecek

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman Bölge Hastanesi'nin yatak kapasitesinin yeni bölümlerinin açılmasıyla 350'ye yükseleceğini vurgulayarak, kısa süre sonra 300 yataklı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temelini atacaklarını söyledi....

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti TBMM'de!

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Batman yeni hastanesi için gün sayıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşası tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Batman’nın yeni hastanesi, emlak piyasasını canlandırdı!

2020 yılının yatırım programına alınan 500 yatak kapasitesine sahip yeni hastane, Batman’daki emlak piyasasını hareketlendirdi.

Batman Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Batman iline şehir hastanesi açılıp açılmayacağına ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Devlet Hastanesi'nin inşaatı mecliste!

Batman'da yapılacak yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

batman çocuk hastanesi ne zaman bitecek Haberi

batman çocuk hastanesi ne zaman bitecek


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti'nin Türkiye'nin istihdam sorunun çözdüğünü belirterek, "Türkiye, küresel krizden sonra 4.7 milyon vatandaşına aş, iş bularak dünyada neredeyse istihdam rekoru kırdı" dedi.


Başbakan Yardımcısı Bülent Arıç ile Batman Alyans Düğün Salonu'nda AK Parti İl Teşkilatı Toplantısına katılan Bakan Şimşek, Batman'da AK Partili belediye başkan adayının seçilmesi durumunda ilin büyük bir değişim geçireceğini belirterek, partililerden bunun vatandaşlara anlatılmasını istedi.


Şimşek, Batman Bölge Hastanesi'nin yatak kapasitesinin yeni bölümlerinin açılmasıyla 350'ye yükseleceğini vurgulayarak, kısa süre sonra 300 yataklı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temelini atacaklarını söyledi.


Batman Üniversitesi'nde 6 bin 800 öğrenicinin öğrenim gördüğünü, bunun ildeki esnafa büyük katkısı olduğunu kaydeden Şimşek, üniversite kampüsünün yapıldığını dile getirdi. 


 Aralık ayı sonunda Batman'a 15 bin kişilik stadyumun yapımına başlanacağını işaret eden Şimşek,...