06 / 05 / 2024

batman eğitim projesi

batman eğitim projesi

Batman'ın Yenişehir ilçesinde inşa edilen modern eğitim yuvası ve yurt binasının yapımı tamamlandı. 24 derslikli Anadolu Lisesi ile 300 kişilik öğrenci yurdunun inşaatı süresinden önce bitti.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Bina akustik projesi sertifika eğitim programı tebliği 2018! 

Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik kapsamında bina akustik projesi düzenleyecek ve/veya ölçüm yapacak uzmanlara ve bu uzmanlara eğitim verecek eğitici kuruluşlara ilişkin esaslar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul'u muhtemel bir depreme hazırlayabilmek için oluşturulan İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında inşa ediliyor. Peki, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde son durum ne?

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Batman Yenişehir'e modern eğitim yatırımı!

Batman'ın Yenişehir ilçesinde inşa edilen modern eğitim yuvası ve yurt binasının yapımı tamamlandı. 24 derslikli Anadolu Lisesi ile 300 kişilik öğrenci yurdunun inşaatı süresinden önce bitti.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için otel projesi!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasının yanına depremzedeler, mülteciler ve öğrenciler için otel inşa edilecek.

Efeler'deki Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi!

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Karabük Eğitim Bir-Sen üyelerine konut projesi geliyor!

Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Batman Çayı Islah Projesi inşaat sektörünü etkiliyor!

Batman Çağdaş Gazetesi köşe yazarı olan Arif Arslan bugünkü yazısında Batman Çayı Islah Projesi'nin inşaat sektörüne, yatırımlara etkisini anlattı. Arslan, eğer projenin kapılarına kilit vurulursa sektörün durma noktasına geliceğini belirtti.

batman eğitim projesi Haberi

batman eğitim projesi

Batman'ın Yenişehir ilçesinde inşa edilen 24 derslikli Anadolu Lisesi ile 300 kişilik öğrenci yurdunun yapımı süresinden önce tamamlandı.  


20 Ağustos 2016 tarihinde temeli atılan 24 derslikli Abdulhamit Han Anadolu Lisesi ile 300 kişi kapasiteli öğrenci yurdu, yeni eğitim ve öğretim yılına hazır. Yaklaşık 12 Milyon TL’ye mal olan yurdun geçici kabulünün Kurban bayramı sonrası yapılacağı açıklandı.


Şantiye Şefi Enes Nasıroğlu: “Süresinden 3 ay önce eğitim yuvası ile yurdu teslim etmeye hazırlanıyoruz. 500’e yakın eleman ile 4 teknik personelin görev yaptığı yurdun yolu için de Belediye ekipleri yol yapımına başladı” açıklamasında bulundu.


Batman Üniversitesi Batıraman kampus yolu üzerindeki Yenişehir mahallesindeki eğitim yuvası ile yurt, 19 bin metrekarelik alanda yükseldi. Anadolu Lisesi bitişiğindeki yurt binasında da 400 metrekarelik yemekhane, öğrencilerin duş alabilecekleri odalar...