27 / 04 / 2024

batman Emekliler Derneği

batman Emekliler Derneği

‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, TOKİ Emekliler konutları için anlamlı isim önerdi. 1472 konutları için Barış adı önerildi.

Batman 1472 konutlarının ismi için anket yapılacak!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak.

Batman'daki 1472 konutlarının satış şartnamesi hakkında uyarı yapıldı!

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, önümüzdeki ayın sonunda 1472 konutun anahtar tesliminin yapılacağına dikkat çekti ve ekledi; “Konutların satış şartnamesinde devir yasağı var. Kimse adına olan konutu devredemez.” dedi.

TOKİ yeni konut projelerine Batman'da başlayacak!

TOKİ yetkilileri ile yaptıkları görüşmelerinin olumlu geçtiğini belirten Hüseyin Ekmen: “Batman’a kısa vadede 3000, uzun vadede ise 8000 konut planlanıyor. TOKİ yeni projelerine pilot İl seçtiği Batman’dan başlıyor” dedi.

Batman Emekliler Derneği'nin hedefi 2 bin konut!

Merkez Kuyubaşı Köyü yakınlarında inşaatı devam eden ve önümüzdeki aylarda teslimi yapılacak olan konutların dışında, Emekliler Derneği yeni 2 bin ek konut için kolları sıvadı.

Batman'a 400 emekli konutu daha inşa edilecek!

1470 Konutun yapıldığı Batman Emekliler Derneği, yaz mevsiminde dağıtmayı planladığı konutlara yenilerinin eklenmesi için çaba veriyor. Arsa işlemleri tamamlanan yeni konutlar için TOKİ ile görüşmeler devam ediyor.

Batman'a 400 yeni konut yapılacak!

7.360 üyesi ile Batmanın en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelen Emekliler Derneği, üye sayısı ile rekora koşuyor. Dernek, kısa zamanda yaklaşık 400 dairelik yeni bir müjdesini kamuoyu ile paylaşacak.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! 

Emekliler Derneği'nden milyonlarca emeklinin beklediği Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? İşte detaylar...

Emekliler seyyanen zam için bastırıyor! 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla gündeme gelen seyyanen zamma ilişkin emekliler ısrarlı. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün memur maaşlarına uygulanan 8 bin 77 lira seyyanen zammın kök aylıklara yansıtılması talep etti.

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Batmanlı emeklilerden konut inşası için arsa talebi! 

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman'da yaşayan emeklilerin konut yaptırmak için arsa talebinde bulunduğunu dile getirdi. 

Emekliler yakıt ve kira desteği istiyor!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün yaptığı açıklamada "Emeklilerimizin bilhassa kış aylarında yakıt ve kira desteğine ihtiyaç duyduğu açıkça ortadadır." dedi.

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut üretecek!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Türkiye Emekliler Derneği'nden konut hamlesi!

Emeklilerin ev sahibi olma hayali Türkiye Emekliler Derneği tarafından gerçekleşiyor. Dernek, Türkiye'nin dört bir yanında emekliler için konut üretmeyi planlıyor.

batman Emekliler Derneği Haberi

batman Emekliler Derneği

Yapımı tamamlanan 1472 konut alanı için isim anketi düzenleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “O konutlara Barış adı verilsin” adını gündeme alacaklarını söyledi. 

“NEDEN OLMASIN?”

Yaygın medya kadar yerel medyayı da ekranlara taşıyan tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV’nin ‘Çalar Saat’ programında ekrana taşıdığı Batman Çağdaş’ın “Konutlara isim arayışı” manşeti, TOKİ emekliler konut üyeleri arasında kentte günün konusu oldu. Bölgedeki çatışmalı ortamın son bulmasına yönelik daha önce de kentte STK ve Oda temsilcileri ile bir araya geldiklerini söyleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen; “Tecrübeli gazeteci sayın İsmail Küçükkaya’nın programında gündeme getirdiği isim bizi heyecanlandırdı, bize ilham kaynağı oldu. O modern konutlara neden ‘barış’ adını vermeyelim. İstağimiz de coğrafyamıza barış ve huzurun gelmesidir....