01 / 05 / 2024

Batman Güney Ramandaki atletizm pisti

Batman Güney Ramandaki atletizm pisti

Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olan Güney Raman çevre yolundaki spor kompleksi içinde yer alan atletizm pistinin çimlendirme çalışmaları tamamlandı.

Batman Güney Çevre Yolu Projesi için anlaşıldı!

Batman Güney Çevre Yolu'nun yapımı için anlaşma sağlandı. Trafiği büyük ölçüde rahatlatacak projenin Ağustos ayında tamamlanması bekleniyor.

Batman Yılmaz Güney Salonu yeniden imar edilecek!

BATMAN Belediyesi, Yılmaz Güney Sineması'nın yeniden imar edileceğini duyurarak yeni bir anket çalışması başlattı.

Batman Güney Raman'daki atletizm pistinde çimlendirme yapıldı!

Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olan Güney Raman çevre yolundaki spor kompleksi içinde yer alan atletizm pistinin çimlendirme çalışmaları tamamlandı.

Batman Güney Raman'daki atletizm pisti inşaatı yıl sonuna yetişecek!

Güney Raman çevre yolu güzergahında yeni stadyumla birlikte inşaatı tüm hızıyla süren atletizm pistinin tamamlamasını bekleyen geleceğin atletleri;”Artık Batman’da da atletlerin bir tesisi olacak” diyorlar.

Batman Güney Raman'a 200 yataklı yeni hastane yapılacak!

2015 Yılını değerlendiren Vali Azmi Çelik, ulaşım ağırlıklı 2 proje dışında yatırımların büyük bir bölümünün gerçekleştiğini belirtti. 200 Yataklı yeni hastane, Güney Raman çevre yolu güzergahında yapılacak.

Batman Güney Raman'daki spor tesisi arsa satışlarını artırdı!

Yaklaşık 60 milyon TL'ye mal olması planlanan Batman'daki 15 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Emlakçılar, son aylarda daha çok arsa satışının Güney Raman çevre yolunda gerçekleştiğini ifade etti.

Davut Güney Bakanlık Müşavirliği'ne atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güney Çevre Yolu Projesi için ilk kazma vuruldu!

Arnavutköylülerin çilesi olan trafik sorunu, yapımına başlanan Güney Çevre Yolu ile son bulacak. İlçe merkezinde oluşan trafik sorunu, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanması ile ortadan kalkacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Güney Kore'den Japonya'ya ada tepkisi geldi!

Güney Kore, Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı "beyaz belge"de, Güney Kore'nin kontrolü altındaki Dokdo adalarının "Japon topraklarının parçası olduğu" şeklinde bir ifade yer almasına tepki verdi.

İzmit Körfez Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü çalışmaları tamamlandı!

İzmit Körfez Köprüsü güney yaklaşım viyadüğünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası olan tabliyenin 57 metre yüksekliğe kaldırılması işlemi bugün yapılacak. en büyük "ağır kaldırma" çalışması olarak gösterildi.

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Güney Rezidans'ta icradan 2.9 milyon TL'ye 4 daire!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Güney Rezidans Sitesi'nde yer alan 4 daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü 14:30 ile 15:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Batman Güney Ramandaki atletizm pisti Haberi

Batman Güney Ramandaki atletizm pisti

Yıl sonunda teslim edilmesi hedeflenen 15 bin kişilik stad, kapalı yüzme havuzu ile birlikte atletizm pisti tesislerinin de atletlerin hizmetine açılacağını belirten yapımcı firma yetkilileri; “Bir süre önce pist alanına ektiğimiz çim yeşerdi. Gözümüz gibi çime bakıyoruz. Havalar ısınıyor. Düzenli bir şekilde sulama çalışmaları yapılan atletizm pisti de süresinde hizmete açılacaktır” dediler. 


Batman...