29 / 04 / 2024

Batman Havalimanı seferleri başladı mı

Batman Havalimanı seferleri başladı mı

NATO' ya ait F- 15 savaş uçağının 9 gün önce Batman Havalimanı'na inişi sırasında lastiğinin patlaması sonucu piste meydana gelen hasar, yapılan çalışmalar sonucunda giderildi...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş yarın!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk fazı hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli seferleri başlayacak.

Yeni havalimanına toplu ulaşım deneme seferleri başladı!

Yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti çarşamba günü başladı.

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni terminal!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni bir terminal binası yapma hazırlığında olduklarını müjdeledi.Açıklamalarda bulunan Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan bu yıl ilk defa hac seferleri yapıldığını hatırlattı.

Batman'da hava mania sorunu inşaat sektörünü engelliyor!

Batman Havalimanı’nın şehrin gelişmesini engelleyecek yerde olmasından dolayı hava mania engeline takılan inşaat sektörü, artan nüfusun talebini karşılamakta sıkıntı yaşıyor.

Batman havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsa ne olacak?

Havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsanın eğitim kompleksine dönüştürülmesi için İl Genel Meclisinden karar bekleniyor. Vali Azmi Çelik, “İl Genel meclisinden onay alırsak bu alanı eğitim kompleksine dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Ordu - Giresun Havalimanı seferleri başladı!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı. 136 yolcusuyla Ordu-Giresun Havalimanı'na iniş yapan uçak, yeni yolcularla alandan ayrıldı.

Batman'da inşaat sektöründe durgunluk yaşandı!

BATMAN Havalimanı etrafındaki çok katlı apartmanlar ile yapımı yeni planlanan bazı inşaatların 'mania' alanına girdiği gerekçesiyle Belediye Meclis inin kararını bekliyor.5 kilometreyi kapsayan alanda inşaat sektörünün ciddi etkileneceği düşünülüyor.

Ordu-Giresun Havalimanı seferleri 22 Mayıs'ta başlayacak!

Türk Hava Yollarının Ordu-Giresun seferlerini 22 Mayıs'ta başlatacağını açıklamasının ardından yaklaşık 600 biletin satıldığı bildirildi.Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu açılışla ilgili açıklamalarda bulundu.

Batman Havaalanı'nın yakınlarına yapılaşma yasağı geliyor!

Havaalanı mania uçuş sahasına giren Batman havalimanı bitişiğindeki alanlara yapılaşma yasağı geliyor. Başkan Yardımcısı Ekmen, liman bitişiğindeki yapıların gözden geçirileceğini belirtti.

Ordu-Giresun Havalimanı yurt dışı seferleri bu yıl başlayacak!

Türk Hava Yolları, Kamu Aydınlatma Platformu ' na deneme uçuşlarının yapıldığı Ordu - Giresun Havalimanı'nın yurt dışı uçuşları hakkında bir açıklamada bulundu.

Batman Havalimanı seferleri başladı mı Haberi

Batman Havalimanı seferleri başladı mı

 Batman Havalimanı'nda onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından uçuşlara yeniden başlandı.


NATO'ya ait F-15 savaş uçağının 9 gün önce Batman Havalimanı'na inişi sırasında lastiğinin patlaması sonucu piste meydana gelen hasar, yapılan çalışmalar sonucunda giderildi. 


Pistin uçuşlara açılmasıyla hava limanında uçak seferleri yeniden başladı. 


NATO'ya ait F-15 savaş uçağının 9 gün önce Batman Havalimanı'na inişi sırasında pistte 20 santimetre derinliğinde hasar oluşturması nedeniyle Batman Havalimanı'nda askeri ve sivil uçuşlar...