04 / 05 / 2024

batman köy mü

batman köy mü

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin grafik olduğundan ölçülemediğini bu yüzden de Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğüne dikkat çektiler.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı önceden iptal etmişti! İkizdere'deki kıyım için tekrar kollar sıvandı!

Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları yeniden sıvadı.

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Köyüm Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köyüm Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Yılmaz tarafından kuruldu.

Osmaniye'de 2020'de 2020 nikah kıyıldı!

Osmaniye'de 2020 yılı içerisinde 2020 nikah kıyım işlemi gerçekleşti. 

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Ümraniye’ye spor köyü müjdesi!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada önceliklerinin, ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat olacağını söyledi. Yıldırım, “İlçede yaşayanlara hizmet verecek çok büyük bir ‘Spor Köyü’ de kuracağız” dedi.

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

batman köy mü Haberi

batman köy mü

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları ve emlakçılar, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin (sınırların) grafik olduğundan ölçülemediğini belirttiler. Uzmanlar, sayısallaşma olmadığı ve parsellerin ölçülemediğinden dolayı Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğünü vurgulayarak, bunun sıkıntılara neden olduğunu ifade ettiler.

Konuyla ilgili İlke Haber Ajansı’na değerlendirmelerde bulunan Batmanlı Harita Topografı uzmanları ve emlakçılar, yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

“Resmiyette parsellerin ölçümü yapılamıyor”

Harita Topografı Veysi Söğüt, konu hakkında değerlendirmede bulunarak, “Batman’da sayısallaştırmanın oranı düşük olduğu için çoğu parseller grafiktir. Grafik olduğundan dolayı parseller ölçülemiyor. Sınırlar yüzünden kavgalara, hata ölüm ve yaralanmalara neden oluyor. Hisseli satışlar da sıkıntılar olduğundan tapu devirleri olmuyor. Batman hala tarla ve köy konumunda görünüyor. Batman merkezinin yarısının sayısallaştırma olmaması büyük mağduriyettir. Resmiyette parsellerin ölçümü yapılamıyor. Parsel sınırları belli...