19 / 05 / 2024

Batman Kuyubaşı 2. Etap TOKİ fiyatları ne kadar

Batman Kuyubaşı 2. Etap TOKİ fiyatları ne kadar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Batman Kuyubaşı 2. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet konut satışa sunuluyor. Batman Kuyubaşı 2. Etap TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

O ilde 2 adet arsa satılıyor! Fiyatları dudak uçuklattı! 

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs ve Gültepe Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve ihale detayları...

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos 2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor.  İşte 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman projesi ile ilgili d

Batman'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Batman İcra Dairesi, Batman Beşiri'de yer alan fabrikayı 11 milyon 229 bin 850 TL bedelle satışa çıkardı.

Batman'da 16.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 tarla!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Merkez ilçesi, Girbareşik Mahallesi'nde yer alan 2 tarlayı 16 milyon 650 bin 980 TL'ye satıyor... 

Batman Beşiri'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Beşiri ilçesi, Baharzık Mahallesi, 108 ada 9 parselde yer alan fabrika ve arsasını 11 milyon 229 bin 850 TL'ye satıyor...

Türkiye'nin en uzun köprülerinden Hasankeyf-2 bugün açılıyor!

Bugün hizmete açılacak olan Hasankeyf-2 Köprüsü, hem yeni yerine taşınan Hasankeyf'e ulaşımı sağlayacak hem de Batman-Midyat yolunda baraj geçiş sorununa çözüm sunacak.

Batman'da arazi tartışması: 1 ölü, 2 yaralı!

Batman'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Batman'da arazi kavgası:2 yaralı!

Batman'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup silahlı kavgaya tutuştu. Çıkan kavga sonucunda iki kişi yaralandı. 

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman Kuyubaşı 2. Etap TOKİ fiyatları ne kadar Haberi

Batman Kuyubaşı 2. Etap TOKİ fiyatları ne kadar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Batman Kuyubaşı 2. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


3 oda 1 salon daire seçeneğine sahip TOKİ  Batman Kuyubaşı 'da 11 bin 448 TL peşinat ile konut saihibi olunabiliyor.  Projede ev fiyatları 114 bin 483 TL ile 139 bin 934 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Batman Kuyubaşı 2. Etap TOKİ başvuruları yarın başlıyor. 


Batman Kuyubaşı 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş - Temerküz Şube Kuyubaşı Şubesi aracılığıyla yürütülecek.Projeye başvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için