17 / 05 / 2024

batman sason Yücebağ İMKB YBO çevre düzenleme çalışmaları

batman sason Yücebağ İMKB YBO çevre düzenleme çalışmaları

Batman’ın Sason ilçesinde bulunan Yücebağ İMKB YBO idaresi tarafından bahçe düzenlemesi yapıldı. Okul müdürü Hamdi Çelebi, eğitim-öğretimin yanında çocukların doğayla iç içe yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi...

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Decoremo İç Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Decoremo İç Dekorasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yücebaş tarafından kuruldu.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Kira gelirinde son gün 31 Mart!

MMMBD Keşan Şubesi Başkanı Üzeyir Eralp Batman,2019 yılına ait Yıllık Gelir Vergisi Beyannamelerinin 1-31 Mart 2020 tarihleri arasında verileceğini söyledi.

Batman'da emlak fiyatları yükseldi!

Batman'da son yıllarda iş yerleri ve konutlarda büyük bir artış yaşanırken kira ve emlak fiyatlarındaki yükselişle ilgili konuşan emlak danışmanları, halkın büyük çoğunluğunun şikayetçi olduğu söylüyor.

Batman'da kaçak inşaat yıkımında gerginlik!

Batman Belediyesi'nce kaçak ve riskli olduğu belirlenen inşaatın yıkımı sırasında gerginlik yaşandı. Olay sonucunda bir zabıta yaralandı.

Batman Çayüstü köyü sakinleri mağaralardan villalara taşındı!

Batman Çayüstü'nde yüzyıllardır mağarada yaşayanlar için 51 villa inşa edildi. Yaşadıkları mağaraların Ilısu Barajı projesiyle birlikte sular altında kalacak olması sebebi ile ilk kez modern bir yapıda yaşayacak olan ailelere devlet tarafından 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecek...

Batman Sason Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Batman’ın Sason ilçesinde yapımına başlanan 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Batman'ın 2019 yatırım beklentileri büyük!

Batman'ın 2019 yılından büyük beklentileri var. Şehre yeni hastane, hızlı tren ve raylı sistem hattının kurulması bekleniyor. 

Batmanlı hububatçılar tapu için imara başvurdu!

Batman'da yılda 300 bin ton hububatın pazarlandığı 110 işyeri kapasiteli buğdaycılar pazarı için imar barışı başvurusu yapıldı.

Batman'da kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

İmar barışı uygulamasının yürürlüğe girmesiyle Batman'ın bazı bölgelerinde yeni ve kaçak yapıların sayısı arttı. Belediye ekipleri ise ruhsatsız yapıları bir bir yıkıyor.

batman sason Yücebağ İMKB YBO çevre düzenleme çalışmaları Haberi

batman sason Yücebağ İMKB YBO çevre düzenleme çalışmaları


Batman’ın Sason ilçesinde bulunan Yücebağ İMKB YBO idaresi tarafından bahçe düzenlemesi yapıldı.


Okul müdürü Hamdi Çelebi, eğitim-öğretimin yanında çocukların doğayla iç içe yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Çelebi, “Çocuklara karşı olduğu gibi doğaya da karşı vazifelerimiz ar. Daha yaşanılabilir bir okul için öğretmen, öğrenci ve idare olarak bu çalışmaları el birliğiyle yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.


Müdür Yardımcısı Engin Akın ise, “Okulda bahçenin dizaynı için 400 ağaç dikildi ve 200 metrekarelik yeşil çim tohumu kullanıldı. Ağaçların korunması için 250 metrelik çit ve 400 metrelik beton duvar yapıldı” diye konuştu.



Batman...