30 / 07 / 2024

batman TPAO tenis kompleksi ne zaman açılacak

batman TPAO tenis kompleksi ne zaman açılacak

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye'nin Batman algısı ile Batman gerçeği arasında çok büyük farklılıklar var. Batman şu anda hızlı sanayileşen bir kent ve 50'den fazla fabrika var" dedi...

TPAO için İstanbul ve Batman'da iki sahaya kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul ile Batman'daki iki sahanın kamulaştırılmasına karar verdi...

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, hızla yeni restoranlar açmaya devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'nun hızla gelişen şehirlerinden Batman’da açtığı yeni restoranıyla Bereket, şube sayısını 65’e yükseltti.

Batman'da konut fiyatlarında artış yaşandı!

Konut fiyatları en çok Batman'da arttı. Baharın ilk aylarında konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il Batman oldu. Şehirde 2+1 dairelerin konutların fiyatı ise 250 bin TL'den başlıyor..

Batman köy ve tarla görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları ve emlakçılar, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin (sınırların) grafik olduğundan ölçülemediğini belirttiler.

Büyük Batman projesi DİKA'ya sunuldu!

Batmanlı bürokrat ve Ak Parti milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan 'ın Batmana kazandırmayı hedeflediği Büyük Batman Projesine DİKA 'dan destek geldi.

Batman tarla ve köy konumunda görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin grafik olduğundan ölçülemediğini bu yüzden de Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğüne dikkat çektiler.

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürütüceği projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut satışa sunuluyor.

Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi!

Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. İşte Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi...

Derya Park Batman Evleri teslim tarihi!

Toplam 332 adet daireden oluşan Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Derya Park Batman Evleri teslim tarihi...

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 1 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yer alan 3+1 dairenin fiyatı 111 bin 148 TL olarak belirlendi.

Derya Park Batman Evleri' nde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor!

Derya Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Derya Park Batman Evleri projesinde toplam 332 adet daire bulunuyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. Derya Park Batman Evleri' nde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor.

Batman'a 400 yeni konut yapılacak!

7.360 üyesi ile Batmanın en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelen Emekliler Derneği, üye sayısı ile rekora koşuyor. Dernek, kısa zamanda yaklaşık 400 dairelik yeni bir müjdesini kamuoyu ile paylaşacak.

batman TPAO tenis kompleksi ne zaman açılacak Haberi

batman TPAO tenis kompleksi ne zaman açılacak


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye'nin Batman algısı ile Batman gerçeği arasında çok büyük farklılıklar var. Batman şu anda  hızlı sanayileşen bir kent ve 50'den fazla fabrika var" dedi.


Bakan Şimşek, Vali Yılmaz Arslan ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Besim Şişman ile TPAO kampüsünde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Tenis Federasyonu'nca yaptırılacak olan tenis kompleksinin temel atma törenine katıldı.


Bakan Şimşek, burada yaptığı konuşmada, stres atmak ve sağlıklı olmak açısından tenis sporunu çok faydalı gördüğünü, bu nedenle tenis sporunun halka yayılması gerektiğini söyledi.


Tenisin ciddi maddi güç isteyen bir spor olmadığını kaydeden Şimşek, şöyle konuştu:


"Tenis elit sporu olmak zorunda değil, hele hele zengin sporu hiç değil. Bu spor ciddi maddi güç isteyen bir spor değil. Bir raket, bir ayakkabı...