04 / 05 / 2024

Batman Turgut Özal Bulvarı.batmanda modern konutlar

Batman Turgut Özal Bulvarı.batmanda modern konutlar

Bahar mevsimiyle Batman'da inşaat sektörü canlılık kazandı. İnşaat sektörünün aktif olduğu Batman’da gözde arsa da yeni konut alanına dönüşüyor.

Batman Turgut Özal Bulvarı’na 2 yeni üst geçit!

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, "Turgut Özal Bulvarı’nda iki üst geçit yapmayı planlıyoruz. Konu ile ilgili olarak da Ankara’da görüştüğümüz bazı mimarlar var " açıklamasında bulundu.

Batman Şemsettin Güneş Cami ibadete açıldı!

Batman Şemsettin Güneş Cami Berat Kandili’nde ibadete açıldı. Berat kandilinde Müftü Turgut Erhan ile Mısır Kahire’den hafız Mahmut Tuhi’nin Kuran-ı Kerim ve Mevlid’i Şerif yemeğiyle açılan modern cami, dolup taştı.

Batman'da inşaat sektörü canlandı!

İnşaat sektörünün canlı olduğu Batman'da gözde arsa da yeni konut alanına dönüşüyor. Kentin kalbi konumundaki Turgut Özal Bulvarı'na yakın gözde arsada yaklaşık 300 konut yapılacak.

Batman Turgut Özal Bulvarı yakınındaki arsaya yeni konut yapılacak!

Bahar mevsimiyle Batman'da inşaat sektörü canlılık kazandı. İnşaat sektörünün aktif olduğu Batman’da gözde arsa da yeni konut alanına dönüşüyor.

Batman Turgut Özal Bulvarı Vizyon Projesi'ne ne zaman başlanacak?

Yapımı yarıda kalan Turgut Özal Bulvarı ‘Vizyon’ projesine kaldığı yerden devam ediyor. Dörtyol kavşağından Cumhuriyet meydanına kadar sürecek Vizyon projesine 2016’ın ilk aylarında start verilecek.

Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir?

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir? Mehmet Turgut Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Turgut Dedeoğlu, ne zamandan beri İller Bankası Genel Müdürü?

Batman Hasankeyf'teki 100 mağara otel olacak!

Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Üç yol ( Difne ) köyünü ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı apart otele dönüştürecek..

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Turgut Erkeskin: THY'nin yeni kargo ofislerinin kiraları makul seviyede olmalı!

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin yaptığı açıklamada, ofis kiralarının makul seviyelerde tutulması beklentisi içinde olduklarını dile getirdi...

Batman'da tarihi köprünün ayakları tescillendi!

Batman'da Orta Çağ'dan günümüze sadece 13 ayağı kalan tarihi köprü koruma altına alındı.Köprü ayakları, Orta Çağ yapılarına benzer bir yapıda. Kıra Dağı'nın bazalt taşlarından yapılmış. Köprünün geçmişte 40 ayaklı olduğu tahmin ediliyor...

Batman Üniversitesi'nin bin kişilik yemekhanesi hizmete açıldı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Üniversitesi'nde yapımı tamamlanan bin kişilik öğrenci yemekhanesinin açılışını yaptı, öğrencilerle yemek yedi. Bakan Şimşek, daha sonra öğrencilerle masa tenisi oynadı...

Batman-Mardin yolu 50 kilometre kısalacak!

Batman'ın Gercüş ilçesinde 480 metre uzunluğunda, 60 metre yüksekliğinde ve 13 ayaktan oluşan Kantar Köprüsü, asfaltlama çalışmasıyla hizmete açıldı. Batman - Mardin yolu 50 kilometre kısalacak.

Batman Belediyesi hafriyat depolama sahasını belirledi!

Batman’da özellikle inşaat sektöründeki büyüme ve bunun sonucunda meydana gelen hafriyat toprağı ve inşaat, yıkıntı atıklarının gelişi güzel çevreye dökülmesi sebebiyle yaşanan çevre kirliliğine Belediye Meclisi çözüm buldu...

Batman Turgut Özal Bulvarı.batmanda modern konutlar Haberi

Batman Turgut Özal Bulvarı.batmanda modern konutlar

MODERN KONUTLAR YAPILACAK

3 Ortağın girişimiyle Batman Öğretmenevi bitişindeki gözde arsa 1+1 ve 2+1 konutlara dönüşüyor. Kentin kalbi konumundaki Turgut Özal Bulvarı’na yakın gözde arsada yaklaşık 300 konut yapılacak. Konutların yapılacağı alanın etrafı çevrildi. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanılacak konutlara, şimdiden taliplilerin olduğu öğrenildi. Bahçelievler mahallesindeki geniş alanın da konutlara dönüşürken, bahar mevsimiyle birlikte diğer mahallelerde de inşaat sektörünün canlanması esnafı sevindirdi. 


Batman...