07 / 05 / 2024

batman turizm

batman turizm

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Batman turizmden 30 bin ziyaretçi bekliyor!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy bu yıl fuarı 30 bin ziyaretçinin gelmesini beklediklerini ifade ederek,'Türkiye 42 milyonu ağırlayan 15 milyonluk sektörün olduğu bir ülkedir.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Basank tarafından kuruldu.

Batman Hazzo kalesi turizme kazandırılacak!

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’un sembolü olan Hazzo kalesini turizme kazandırmak için proje hazırlığında olduklarını belirten Belediye Başkanı Veysi Işık, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın projemize destek vermesini bekiloyuruz” dedi.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Batman Ekspres Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batman Ekspres Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İşten ve Özkan Atay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Bavaria Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bavaria Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Çağlar Batman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeynep Zaralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Batman Müzesi açıldı!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki Batman Müzesi’ne Batmanlılar ilk günden yoğun ilgi gösterdi. Müzeler Haftası’nın açılış gününde müzeyi yüzlerce kişi ziyaret etti.

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Batman'da turizm çalıştayı yapılacak!

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Hasankeyf Ekolojik köy projesi için mağara evler incelendi!

Hasankeyf Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Emel Demirel ve Batman Turizm Tanıtım Derneği Başkanı Emin Bulut, Batman iline bağlı Çayüstü (Beda) köyü ve köye bağlı Zerekiye mezrasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Emin Bulut: Batman Kırk Ayaklı Köprü koruma altına alınsın!

Dünyanın en uzun taş köprüsü olarak bilinen Kırk Ayaklı Köprü, Batman Çayı Islah Projesi ile yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Batman Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Emin Bulut, köprünün koruma altına alınması gerektiğini söylüyor...

Sam Turizm İnşaat Şirketi iflas etti!

Kemer İcra ve İflas Müdürlüğü; Sam Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflasına karar verdi...

Ender Alkoçlar, EGNA Turizm Yatırımları A.Ş.yi kurdu!

EGNA Turizm Yatırımları Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Gülşah Alkoçlar, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ayşe Neslişah Alkoçlar, Ender Alkoçlar ve Kayhan Mutlu görev yapacak

batman turizm Haberi

batman turizm


Özelliştirme İdaresi Genel Müdürü Batmanlı İbrahim Halil Kırşan, izmir fuarına katılan Batman standını ziyaret etti. Batmanın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; "Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir. Bir çok yabancı ülkeden de fuara katılım sağlandı. Bu tür fuarları önemsiyorum. Standımızda Batmanın bal, ceviz, beni (sucuklu ceviz), kuru üzüm ve diğer yöresel ürünleri gelen misafirlerin memleket hasretini damak tadıyla gidermeleri gözden kaçmıyor. Gelen misafirlerin özellikle Sason balından Gercüş'ün de benisinden duydukları damak zevkini dile getirmeleri ayrıca gurur verici." Öte yandan Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, gelen misafirlere Batman ve ilçelerinden getirilen ürünlerden hediye paketleri ziyaretçilerin takdirini kazandı. 


Batman Son...